VANNA

'Suprug mi je najveća podrška u svemu što radim'

05.05.2015 u 17:14

Bionic
Reading

Vanna je snimila novi videospot za svoj aktualni singl 'Probaj', a i autorica je teksta i glazbe za njega

'Kako se pjesma 'Probaj' inače bavi samopouzdanjem i time kako je ono krhko kod ljudi, došla sam na ideju da se na fotkanje koje nas je preplavilo sa svih strana i kojim katkada na lažan način bildamo samopouzdanje malo zafrkavamo u novom spotu. Fotkaona mi je dobro došla jer ima super rekvizite poput umjetnih usta, koja su zaštitni znak svakog dobrog selfieja', rekla je kroz smijeh Vanna. Inače, kaže, nije ljubiteljica fotografiranja.

'Ne volim 'fotkačke' seanse jer brzo izgubim strpljenje. (smijeh) Koliko u tonskom studiju mogu snimati satima, toliko se, kad stanem pred fotoaparat, nadam da će snimanje brzo završiti', otkrila je. Ponosna je, kaže, što je oko sebe okupila ženski tim koji se brine o njezinom besprijekornom izgledu, uz neizostavnu podršku supruga koji joj je uvijek bio i ostao najveća podrška u svemu što radi.


Vanna se dobro zabavljala na snimanju svog novog videospota

'Svi mi u ovom umjetničkom poslu trebamo biti odgovorni za to kako izgledamo pa se tako i ja trudim. (smijeh) Imam odličnu ekipu oko sebe - fotografkinju, šminkericu, stilisticu Matiju Vuicu s haljinama i baš mi nekako paše ta ženska energija', izjavila je. Dodaje kako i nije spremna na eksperimentiranje.

'Nedavno sam imala snimanje s perikama i naočalama, što je dobro izgledalo, ali uvijek gledam kamo to eksperimentiranje vodi - je li to zato da se malo maškaramo ili želimo nešto postići. Gledam da sve nekako bude u funkciji glazbe pa često eksperimentiranje nema nekog opravdanja. Mislim da je važnije da publici dočaram sebe na najbolji mogući način nego da se predstavljam kroz neki stil koji je daleko od prave mene', tvrdi pjevačica.