GUŽVA IZNENADILA I ZAKA

Stotine fanova uživale u društvu omiljenog pjevača

27.04.2015 u 19:31

Bionic
Reading

Zlatnom tiražom obojen album 'Bolja od najbolje' napokon je dobio svog nasljednika! Ove subote u Tisak medija centru Ivan Zak svojoj je publici predstavio novi, dugoočekivani album 'Usne varane'

Lijep i sunčan dan izmamio je na zagrebačku špicu stotine fanova koji su se počeli okupljati već od ranog jutra kako bi među prvima postali vlasnici novog albuma i fotografirali se sa svojim omiljenim pjevačem. Redovi fanova koji su pristizali iz Varaždina, Osijeka, Požege pa i samog juga Hrvatske nisu jenjavali puna tri sata, a Ivan ih je sve strpljivo dočekao i sa svakim razmijenio par riječi.

Čak su i slučajni prolaznici znatiželjno zastali pred masom koja se okupila u centru grada.

Ivan je već ranije najavljivao novi album kao autorski zreliji jer je to i logičan nastavak na prethodni.

'Smatram da novi album odiše prepoznatljivošću i osobnim potpisom, a vjerujem da ću njime dobiti i neku novu publiku jer on ipak donosi i nova glazbena iznenađenja', rekao je Ivan Zak.

Album 'Usne varane' sadrži 12 pjesama, od kojih je već šest poznatih: 'Jedna noć', 'Škripi veza', 'Usne varane', 'Duguješ mi ljeto', 'Daleko', i njegov aktualni singl 'Jedan u nizu' koji se već pet tjedana nalazi u samom vrhu nacionalne top-ljestvice najslušanijih singlova.

Ivan Zak autor je glazbe i teksta svih pjesama na albumu, a uz pomoć prijatelja Luke Kovačića, Damira Rogine i Miljenka Pušića zaslužan je i za sve aranžmane.

'Veliko hvala mojim vjernim fanovima koji su mi inspiracija i veliki poticaj za ići dalje', izjavio je Ivan Zak pred samo izdavanje svog novog autorskog albuma, a da je zahvala jednako uzvraćena fanovi su dokazali upravo svojim reakcijama!