A TEK JOJ JE SEDAMNAEST

Ovo je nastup iz X Factora o kojem svi pričaju

30.03.2015 u 17:31

Bionic
Reading

Iva Ćurić iz Đakova u sinoćnjoj je emisiji oduševila i žiri i publiku. Pjevala je pjesme Elitnih odreda, a jednu njihovu skladbu već je prije obradila i zaradila njome više od dva milijuna pregleda na Youtubeu

Sedamnaest joj je godina tek, no Iva Ćurić toliko hrabro i suvereno vlada glazbenom scenom da je pred njom zasigurno velika pjevačka karijera.

Složit će se s time svi koji su gledali sinoćnju drugu emisiju X Factora u kojoj je mlada učenica Ekonomske škole iz Đakova impresionirala i publiku i žiri.

'Na audiciju sam se prijavila tajno, a ukućanima sam kazala tek kad sam morala otići na predaudiciju u Zagreb. Mama mi je govorila: Ma možeš se, Iva, prijaviti i iduće godine, no naposljetku je popustila', kaže glazbenica koja je na audiciji u Beogradu u svom aranžmanu otpjevala dvije pjesme srpskog benda Elitni odredi.


A sve je zapravo krenulo kad joj je bratić dao da posluša njihovu pjesmu 'Ljubavi moja'. Iako se radi o folk glazbi, Ivi se pjesma toliko svidjela da ju je obradila kao baladu i stavila na Youtube. 

Pjesma je ubrzo došla i do Relje Popovića, člana Elitnih odreda, a do danas je zabilježila više od dva milijuna pregleda, dok više od milijun pregleda bilježi još jedna pjesma istog benda koju je Iva također obradila.


'Jako sam sretna zbog toga, a drago mi je i što je Relja vidio moju jučerašnju izvedbu koju je stavio na Facebook. Što se tiče X Factora, bila sam pozitivno iznenađena reakcijama publike i žirija što mi je samo dalo vjetar u leđa da idući put budem još bolja. Konkurencija je velika, svi su zaista odlični i posebni na svoj način', govori Iva koja je jutros sve do četiri sata odgovarala na čestitke prijatelja i obitelji.

Kad je žiri u pitanju, Massimova kritika da bi gitaru trebala svirati bolje, nije ju pogodila, a u nastavku natjecanja voljela bi da joj mentor bude Željko Joksimović.

'Zgodan je i svi se potajno ložimo na njega', našalila se nasmijana Iva.