PROMOCIJA NOVOG ALBUMA

Barbari u društvu Sare Renar i Vikend revolucije u KSET-u

30.03.2015 u 13:27

Bionic
Reading

Malo je koji novi bend iz Hrvatske dobio toliko pozitivnih kritika za svoja prva dva albuma i još više za svoje nastupe koliko su ih dobili Barbari predvođeni energičnom Barbarom Munjas. Njihov nastup u klubu KSET 2. travnja službena je promocija drugog albuma 'Santa Barbara' (d.i.y. 2014.) koji je kao i prethodni ('Monfiorenzo Underground' 2013.) dobio sjajne recenzije. Kao predgrupa Barbarima, nastupit će bend Vikend revolucija uz Saru Renar kao specijalnu gošću

Barbara Munjas izazvala kod kritičara salve hvalospjeva zbog svog scenskog nastupa jer su je uspoređivali sa Iggyjem Popom, Beth Ditto i Courtney Love nazivajući je i 'najboljom hrvatskom frontgirl' ne štedeći ni riječi pohvale za bend koji zajedno s njom čini koncertni uragan kakav se ne zaboravlja.

Nastup Barbara u klubu KSET 2. travnja službena je promocija drugog albuma 'Santa Barbara' (d.i.y. 2014.) koji je kao i prethodni ('Monfiorenzo Underground' 2013.) dobio sjajne recenzije. Još žešći, još konkretniji, još razigraniji, još životniji od prvijenca. U KSET- u će nastupiti u punoj postavi zajedno sa tri saksofonistice (Jovana Joka, Petra Horvat i Weronika Partyka na tenor i bariton saksofonima). Kao specijalna gošća nastupit će Sara Renar, koja je ugostila Barbaru Munjas u pjesmi 'Ljubav' na svom hvaljenom EP- ju 'Jesen'. Uz to će Sara zajedno s Barbarima izvesti par pjesama.

Neposredno pred nastup, Barbari će premijerno prikazati spot za treći singl s albuma 'Santa Barbara' – 'Noge II' u režiji Ire Tomić koji od petka, 3. travnja, možete pogledati na portalu Muzika.hr, a u nedjelju 5. travnja i kao prijedlog na top ljestvici Top HR na RTL-u

Kao predgrupa koncertu Barbara u KSET- u, nastupit će Vikend revolucija čija pjevačica Martina Geber – Geby je osvojila ove godine Porin sa grupom Gretta u kategoriji najbolje vokalne suradnje zahvaljujući hitu 'Malena'.

Klub KSET, 2. travnja se otvara u 20 sati. Karte u pretprodaji možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i KSET-u (Unska 3) ili na dan koncerta na ulazu kluba po cijeni od 35 kuna Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).