OTKRIO BIVŠI MENADŽER

Jackson je bio krivac za raspad Guns N' Rosesa

27.03.2015 u 20:34

Bionic
Reading

Bivši menadžer benda Guns N' Roses Doug Goldstein u intervjuu za brazilsko izdanje časopisa Rolling Stone izjavio je da je kralj popa 1996. bio uzrok svađe između Axla i Slasha

Kad je Slash 1991. odlučio zasvirati na koncertu Michaela Jacksona, to se ponajmanje svidjelo njegovom kolegi iz benda Axlu Roseu te mu taj čin nikad nije oprostio. Naime Rose je kao dijete bio zlostavljan i vjerovao je kako tračevi o Michaelu Jacksonu i zlostavljanju djece nisu puka laž i izmišljotina. Slash se na njegova upozorenja nije obazirao pa je nastavio svoju suradnju s Jacksonom kao gitarist u pjesmi 'Black and White'. Kad je Axl jednom prilikom na televiziji ugledao Slasha s Jacksonom kako nastupaju, pomračio mu se um.

Naravno da to nije bio jedini razlog raspada benda. Sve je počelo još 1990, kad je bubnjar Steven Adler zbog ovisnosti o narkoticima napustio Gunse. Na turneji sljedeće godine Axl se zamjerio svima kasneći na nastupe. Slash je konačno napustio bend 1996. i nastavio surađivati s Michaelom Jacksonom. U intervjuu koji je Rose dao 2009. izjavio je kako više nikad u životu neće zasvirati sa Slashom, a 2012, kad je bend primljen u Rock and roll kuću slavnih, nije se pojavio na ceremoniji objasnivši da ne može podnijeti biti u istoj sobi s ostalim momcima iz benda.