'GLITTER'

Pogledajte spot prvijenac Zagrebačkog dua Side Project

20.03.2015 u 11:02

Bionic
Reading

Side Project, mladi zagrebački graveyard-pop duo dobio je i svoj prvi videospot. Radi se o pjesmi 'Glitter' čije je video uprizorenje osmislio, kreirao i režirao cijenjeni hrvatski redatelj i umjetnik Filip Filković Philatz

Upravo s tom suradnjom, koja je došla spontano i prijateljski, itekako je već sada utjecala na znatne promjene i ubrzani rast karijere ovog mladog, perspektivnog domaćeg benda svjetskog kalibra.

'Naša suradnja startala je na prijateljskoj razini te se upravo tako dalje i razvijala. Istaknuli bi kako nam je ovo sve skupa s Filipom bilo prekrasno iskustvo. Unatoč izrazitoj hladnoći i kiši na dane snimanja, atmosfera je bila sjajna', kazao je dvojac iz Side Projecta.

'Bila mi je ovo obećavajuća suradnja s mladim i iznimno perspektivnim dvojcem. Već kada smo se upoznali shvatili smo da ćemo stvoriti onaj kreativni rad koji proizlazi isključivo iz srca, a mislim da se to osjeti i u samoj atmosferi spota', pojasnio je redatelj Filković koji je nadodao kako mu je Side Project, i privatno, totalno glazbeno otkriće jer su, kako kaže, inspirativni na više razina. 'Kad sam preslušavao njihove stvari, ideje za spot(ove) samo su pristizale i pristizale. Već smo načelno dogovorili i idući spot, a jako mi je drago da su mi se tako otvoreno predali u ruke', nadodao je Filković.

Nakon spota za pjesmu 'Glitter' možemo očekivati i vrlo skoro izdavanje albuma prvijenca Side Projecta pod nazivom 'Things Which No One Else Should Know About' nazvanog prema njihovom prvom, već predstavljenom singlu.