GLAS KOJI OSVAJA

U manje od 10 sekundi osvojila žiri u 'Voiceu'!

29.01.2015 u 13:29

Bionic
Reading

Jedna 19-godišnjakinja zauvijek će pamtiti trenutak koji joj je promijenio život jer je svojim nastupom u popularnom glazbenom showu osvojila srca i žirija i publike

Kad je prije tri godine izašla na pozornicu australske verzije megapopularnog 'The Voicea', mnogima ispred malih ekrana bilo je jasno da gledaju pobjednicu showa. Bilo je to jasno i četveročlanom žiriju (Joel Madden, Seal, Delta Goodrem i Keith Urban) kojem je trebalo samo deset sekundi da se okrene i ugleda lice tada 19-godišnje Karise Eden, jer ih je njezin čarobni glas osvojio u trenu.


Iako većina pobjednika 'The Voicea' nije ostvarila neku veliku popularnost, Karise uspješno gradi pjevačku karijeru u Australiji i ondje je postala jedna od velikih glazbenih zvijezda. Dosad je izdala dva albuma koji su naišli na veliko odobravanje publike i kritike, a u prosincu prošle godine postala je mama sina Blaydena.

Njezin fenomenalan nastup u 'The Voiceu' u kojem je otpjevala pjesmu 'It's a Man's Man's Man's World' Jamesa Browna pogledajte u nastavku.