NA PROMOCIJI ALBUMA

Evo što je ganulo Massima Savića

27.01.2015 u 11:52

  • +2

Massimo

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bionic
Reading

Više od dva sata trajala je promocija novih pjesama Massima Savića, a on je i ovaj put svojim ljubavnim baladama i čarobnim glasom pronašao put do srca ljudi

Rijetki su glazbenici koji u svojoj karijeri nanižu impresivan broj diskografskih izdanja, a jedan od njih svakako je Massimo Savić (52). Višestruki dobitnik Porina upravo je izdao svoj osamnaesti glazbeni uradak simboličnog naziva '1 dan ljubavi', čija je premijera održana u zagrebačkom Blues baru. Massimove nove pjesme nije želio propustiti ni Arsen Dedić, no bez bolje polovice, pa se Gabi dosjetila simpatične isprike.


'Poslala mi je razglednicu i čestitala na promociji. Arsenu su se pjesme jako dopale. Sretan sam jer je bilo jako lijepo - prava klupska svirka bez puno razglasa i s fenomenalnim zvukom', rekao nam je pjevač čiji novi album ne bi ugledao svjetlo dana da ga nije blagoslovila supruga Eni, s kojom je u braku pune 22 godine. 'Zajedno slušamo pjesme u autu i pritom ih se ne stidimo. Ona u svakom trenutku zna na čemu radim i daje mi savjete', kaže Massimo, dodajući da će i ove godine sve ljubitelje svojih balada razveseliti prigodnim valentinovskim koncertom u Domu sportova, a na pozornici će mu se pridružiti i David Rhodes, gitarist Petera Gabriela.

RTL Autor: RTL