NAGRADNJAČA

Neno Belan i Fiumens pjevaju za sve zaljubljene, osvojite ulaznice!

04.02.2015 u 15:58

Bionic
Reading

Neno Belan i Fiumens 6. i 7. veljače održat će koncerte 'Plugged / Unplugged Valentinovo' u Tvornici kulture u Zagrebu, a mi vam za svaki koncert darujemo po 2x2 ulaznice

Legendarni Neno Belan najavio je da i ove godine, tradicionalno uoči Valentinova, pjeva za sve zaljubljene!

Naime nakon rasprodanih koncerata u Domu sportova i dvorani Vatroslava Lisinskog Neno Belan i Fiumens vraćaju se na mjesto na kojem je sve započelo – u Tvornicu kulture, u kojoj će održati dva velika koncerta 6. i 7. veljače u organizaciji Dallas Recordsa i Mars Musica.

Za razliku od dosadašnjih valentinovskih izdanja Nene Belana, ove nam je godine pripremio specifičan koncert koji će dijelom biti električni - plugged - a dijelom akustični - unplugged. Kao i prijašnjih godina, belaniranje donosi uživanje u bezvremenskim Belanovim hitovima, a svi posjetitelji mogu očekivati nezaboravno glazbeno-romantično iskustvo.

Osim poznatih hitova kao što su 'Rijeka snova' i 'Vino noći' ili aktualnih hitova 'Daj mi, daj' i 'Anđela, anđele', Neno Belan će publici u Tvornici predstaviti i novi singl 'Jer pjesma je dio nas'. Autor mu je Belan, a produkcija je nastala u suradnji s Igorom Ivanovićem. Ne sumnjamo da će singl s kojim će Neno nastupiti na nadolazećem Zagrebačkom festivalu naći put do njegovih poklonika.


Belan će 6. i 7. veljače u Tvornici još jednom pokazati zašto je već godinama jedan od najslušanijih autora i izvođača, onaj koji potpuno razumije svoju publiku i uvijek je iznova osvaja svojim romantičnim tekstovima i plesnim ritmovima.

Ulaznice su u prodaji u Dallas Music Shopu (Tkalčićeva 7), Dirty Old Shopu (Tratinska 18 i online shop) te u sustavu Eventima po cijeni od 90 kuna. Cijena ulaznica od 12. siječnja do 5. veljače je 90 kuna, a na dan koncerta 110 kuna.

DOBITNICI:

6.2. - Mia Kos i Sanela Živoder
7.2. - Valerija Škrnjug i Irena Pogačić

Dobitnici će biti obaviješteni putem emaila o načinu preuzimanja ulaznica.