KRALJICA POPA

Madonni ukraden album: To je terorizam!

18.12.2014 u 12:15

Bionic
Reading

Madonna se na svom službenom Instagram profilu obrušila na glazbene pirate uslijed objave materijala za kojeg se smatra da će se nalaziti na njezinom 13. studijskom albumu. Cijeli proces curenja novih pjesama, pjevačica opisuje kao 'umjetničko silovanje' usput ga poistovjećujući s terorizmom

'Ovo je umjetničko silovanje. Sve što je objavljeno su demo verzije pjesama od kojih se polovica neće naći na albumu. Ostali dio materijala je u međuvremenu promijenjen i dodatno razvijen. Povrijeđena sam kao čovjek i kao umjetnica' objašnjava Madonna u nekoliko navrata na svom Instagram profilu, pritom se dodatno sukobljavajući s glazbenim hakerima.

Spomenuti materijal koji je ugledao svjetlo dana, mnogo prije službene objave, uključuje i cover albuma, kao i mogući naslov 'Iconic'. Drugi pak spekuliraju da će Madonna svoj 13. studijski album nazvati po uvodnoj pjesmi 'Unapologetic Bitch' u kojoj joj se, navodno, pridružuje Nicki Minaj. Prema navodima Billboarda, novi materijal Madonne uključuje elemente dubstepa i housea, iza čijeg producentskog i spisateljskog rada stoje Diplo, Avicii, Natalia Kills i Ryan Tedder.

Madonnin posljednji album 'MDNA' objavljen je 2012. godine, a turneja koja je uslijedila povodom izlaska albuma proglašena je jednom od najprofitabilnijih svih vremena. Osim novog materijala iz Madonninog stožera, također se govorka kako priprema još jednu turneju na koju kreće iduće godine.