PRAVI PLEJBOJ

Kakav zavodnik: Na istoj zabavi s tri bivše i novom ljubavi

27.02.2017 u 13:20

Bionic
Reading

Časopis Vanity Fair već tradicionalno organizira party nakon dodjele prestižnih nagrada Oscar, a koji ne želi propustiti nitko. Među uzvanicima je ove godine bio i holivudski zavodnik Orlando Bloom, a došao je sam, no brzo je pronašao svoju djevojku, pjevačicu Katy Perry. Ipak, ono što je svima zapelo za oko je to da su se na partyju pojavile još tri žene s kojima je Bloom bio u vezi, a s jednom od njih i u braku

Nakon što su se ugasila i posljednja svjetla u Dolby Theatreu, u kojem je održana 89. dodjela prestižnih nagrada Oscar, najeminentnija imena Hollywooda uputila su se u istom smjeru - na party koji organizira časopis Vanity Fair

Već treću godinu zaredom party se održava u prostoru izgrađenom samo za ovaj događaj, između Wallis Annenberg Centra i Beverly Hills City Halla, a domaćin Graydon Carter dočekivao je uzvanike koji su se šetali zeleno-bijelim tepihom. 

Tim se tepihom sinoć prošetao i holivudski zavodnik Orlando Bloom, a na partyju ga je čekala njegova djevojka, pjevačica Katy Perry, odjevena u haljinu Jean-Paula Gaultiera. Ljubavni par, koji je u vezi već više od godinu dana, susreo se s ljudima koje dugo nisu vidjeli. Tako je Bloom dio vremena proveo u društvu glumice Jennifer Aniston i njezina supruga Justina Theoruxa, s kojima se i fotografirao za uspomenu.

#OrlandoBloom #JenniferAniston #JustinTheroux #vanityfairoscarparty

Objavu dijeli ??ORLANDO BLOOM FANPAGE?? (@orlandobloomitalia)

Bloom se na partyju družio s Jennifer Aniston i njezinim suprugom Justinom Therouxom

Ipak, ono što je zanimljivije podatak je da su u isto vrijeme i na istom mjestu bile još tri bivše ljubavi slavnog glumca. Vanity Fairov party nije propustila ni lijepa Viktorijina anđelica Miranda Kerr, ujedno jedina ozakonjena ljubav Orlanda Blooma, s kojom ima sina Flynna. Osim nje, ondje su bile i dvije glumice s kojima se glumac također povezivao - Kate Bosworth i Naomie Harris. Kakve su bile reakcije prilikom susreta bivših ljubavnika, ostaje nepoznanica. Barem dok se u javnosti ne pojave fotografije ili videosnimke.

Bivša supruga Orlanda Blooma, Miranda Kerr,u haljini Miu Miu
Elegantna Kate Bosworth u Chanelovoj vintage haljini

BEST LOOK (Naomi Harris in Calvin Klein)

Objavu dijeli DOPEMINA (@dopeminaofficial)

Glumica Naomie Harris u bijeloj haljini Calvina Kleina i Bvlgarijevu nakitu