DODJELA OSCARA

Ryan Gosling ovim je potezom razočarao obožavatelje

27.02.2017 u 11:52

Bionic
Reading

Zaista su svi mislili, kako će nakon dugih pet godina zajedničkog nepojavljivanja na javnim događanjima, upravo dodjela Oscara biti idealna prilika da crvenim tepihom, ruku pod ruku, prošeta jedan od najljepših holivudskih parova - Ryan Gosling i Eva Mendes. Obožavatelji su ostali razočarani, a Gosling je na Oscar poveo atraktivnu plavušu u zlatnoj haljini s dubokim dekolteom. O kome je riječ, pogledajte u nastavku, kao i reakcije obožavatelja na Twitteru

Obožavatelji Ryana Goslinga s nestrpljenjem su iščekivali ovogodišnju dodjelu Oscara. Nadajući se kako će upravo on osvojiti Oscara za glavnu mušku ulogu, s posebnom su pozornošću pratili prolazak crvenim tepihom, čekajući da njime prođe jedan od najljepših holivudskih parova - Ryan Gosling i njegova supruga Eva Mendes.

  • +23
Oscar 2017. Izvor: Reuters / Autor: LUCY NICHOLSON

Na kraju, ostali su razočarani, pa su užarili Twitter iskazujući nezadovoljstvo nedolaskom Eve Mendes. Umjesto atraktivne glumice, Gosling je crvenim tepihom prošetao držeći pod ruku svoju sestru Mandi, koja je imala malih problema s predubokim dekolteom na svojoj haljini.

Ono što mnoge zabrinjava pitanje je događa li se nešto s brakom Gosling-Mendes, budući da se posljednjih pet godina nisu zajedno pojavili u javnosti. Posljednji put bilo je to 2012. godine na Filmskom festivalu u Torontu, gdje su promovirali svoj zajednički film 'The Place Beyond The Pines'. Upravo na snimanju tog filma su se i upoznali i zaljubili, a vezu su potom okrunili i brakom, u kojem su dobili dvije kćeri: dvogodišnju Esmeraldu Amadu i devetomjesečnu Amadu Lee.

Svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti i u javnosti rijetko pričaju o ičemu vezanom za njihovu obitelj. Ipak, mnogi su se nadali kako će se napokon pojaviti zajedno na dodjeli Oscara i zajedno pozirati okupljenim fotografima.