NAKON 17 GODINA

Patrick Stewart i Jackman opraštaju se od X-Mena

26.02.2017 u 16:32

Bionic
Reading

Tko je mogao zamisliti da će Patrick Stewart i Hugh Jackman provesti 17 godina u jednoj franšizi? No, svemu dođe kraj, pa su oba glumca najavila svoje povlačenje iz serijala 'X-Men'

Patrick Stewart i Hugh Jackman zajedno su ušli u franšizu 'X-Men' i zajedno će iz nje izići. Nakon 17 godina zajedničkog rada obojica su se još jednom vratili ulogama mutanata Charlesa Xaviera i Wolverinea u filmu 'Logan'.

U emisiji 'The Graham Norton Show' Patrick Stewart najavio je svoje povlačenje iz franšize jer je shvatio da nema smisla vraćati se toj ulozi nakon 'Logana' koji je, prema njegovim riječima, stvarno dobar.

Tijekom premijere u Berlinu Stewart i Jackman obojica su pustila koju suzu na kraju filma. U tom je trenu Patrick Stewart zaključio kako je 'Logan' odličan oproštaj od uloge Charlesa Xaviera.

Ono što je možda manje dobro poznato jest kako je Hugh Jackman odlučio da će se povući iz franšize 'X-Men'. Naime, za njegov odlazak iz franšize djelomično je odgovoran komičar Jerry Seinfeld.

Seinfeld i Jackman su prijatelji i tijekom jednog razgovora komičar je objašnjavao zašto su prestali snimati legendarnu seriju koja nosi njegovo ime.

'Kad stvaraš nešto, važno je ne presušiti. Nije važno završiti na vrhu, no važno je ne iscrpiti kreativnost koja je neophodna za sljedeći projekt', rekao je Jerry Seinfeld i Hugh Jackman je u tom trenutku shvatio kako je došlo vrijeme privesti ulogu Wolverinea kraju.

Šoku Stewartove najave da se neće više vraćati ulozi Charlesa Xaviera, dodao je iznenadni dolazak njegovog odličnog prijatelja i kolege Iana McKellena.


Jackmanov odlazak iz franšize 'X-Men' imao je, doduše, jednu dobru stranu – glumac je napokon mogao ponovo jesti što god mu padne na pamet, što je odmah pokazao i na svom Instagramu te to komentirao kad je bio u gostima kod Jimmyja Fallona.

Happy Break The Wolverine Diet! @mariobatali you are legend! @jimmyfallon @wponx @20thcenturyfox

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on


'Nije da nisam varao dok sam držao dijetu. Naravno da jesam. No već 17 godina živim na piletini, brokuli i cvjetači', objasnio je Jackman zabavnu fotografiju na svom Instagramu.