OKRUTNA STVARNOST

Tajčin muž bori se s rakom i traži financijsku pomoć

26.02.2017 u 10:27

Bionic
Reading

Nekadašnja hrvatska zvijezda Tatjana Matejaš Cameron, poznatija kao Tajči, devedesetih se udala za Matthewa Camerona i počela s njim živjeti u SAD-u. Danas par ima troje djece, no grcaju u dugovima jer 46-godišnji Matthew ima četvrti stupanj raka pluća, pa su na internetu zamolili za financijsku pomoć

Muž Tatjane Matejaš Cameron boluje od raka. Iako je ostao hrabar i pozitivan, Matthew i njegova obitelj polako ostaju bez financijskih sredstava zbog liječničkih troškova.

Par i njihovo troje djece proputovalo je cijeli SAD i tijekom 15 godina održali su više od tisuću besplatnih koncerata. Njihova duhovna turneja završila je kad su djeca poželjela normalno srednjoškolsko iskustvo.

Iako je par radio i zarađivao, oboje su bili poduzetnici, pa kad su saznali za Matthewov rak, shvatili su kako će se ubrzo naći u nemirnim financijskim vodama.

Matthew Cameron na jednom od sajtova za prikupljanje novca napisao je dirljivo pismo u kojem moli za financijsku pomoć kako bi se mogao nastaviti boriti protiv raka. Matthew u pismu kaže kako je zadovoljan svojim životom, te da se neće prestati boriti protiv bolesti – najčešćeg nepušačkog raka pluća.

Ponosan je na svoja tri sina – 16-godišnjeg Dantea Xaviera, 14-godišnjeg Evana Amadeusa i 11-godišnjeg Blaisa Ludviga – kao i na svoj brak s Tajči. Matthew ima životno osiguranje i ušteđevinu za crne dane, no svjestan je kako će njegovoj obitelji trebati novac kad on bude potpuno bespomoćan.

Matthew Cameron moli sve ljude dobre volje da barem upute molitvu u njegovom smjeru, a ako mogu, da mu doniraju par dolara ili da njegovoj ženi ponude gažu. Matthew Cameron također je ponudio i svoje usluge, jer je još dovoljno zdrav da može raditi. Njemu bi osobno bilo draže da zaradi novac, nego da dobije nečiju milostinju.

YouTube Autor: YouTube