SLAVNA MILIJUNAŠICA

Vezu s Putinom skriva, ali ne i 27 godina mlađeg ljepotana

24.02.2017 u 14:11

Bionic
Reading

Prvo je bila u braku s 85-godišnjim medijskim mogulom, da bi se nakon razvoda 2013. ime Wendi Deng počelo povezivati s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Upravo kad se sve glasnije počelo šuškati o njihovoj vezi, 48-godišnjakinja je odlučila pronaći novog dečka, a ovog puta se odlučila za čak 27 godina mlađeg mađarskog manekena. Mnogi sumnjaju kako je njihova veza samo varka kako bi je se prestalo povezivati s Putinom

Prije četiri godine razvela se od 85-godišnjeg medijskog mogula Ruperta Murdocha. Nakon što je počela uživati u samačkom životu, ime WendiDeng počelo se povezivati s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Ovo ljeto provela je u Dubrovniku, i to u društvu Ivanke Trump, što je burno odjeknulo u medijima, upravo zbog njezine veze s Putinom.

Sight seeing with @wendimurdoch in Dubrovnik

Objavu dijeli Ivanka Trump (@ivankatrump)

Ovo ljeto provela je u Dubrovniku u društvu Ivanke Trump

A sada se ponovno piše o ovoj 48-godišnjakinji koja je ovaj put odlučila da je mlađe slađe i pronašla novog dečka, manekena Bertolda Zahorana. To možda i ne bi bilo ništa čudno da 21-godišnji Mađar nije čak 64 godine mlađi od njezina bivša supruga. U vezi su navodno još od svibnja, a kraj godine dočekali su na egzotičnom otoku St. Bartsu.

Nikog ne bi začudilo da je veza s mlađahnim Zahoranom samo medijska varka upravo zbog povezanosti s Putinom, no to na kraju znaju samo oni.

新年快樂 ??@wendimurdoch ❤ Happy New Year!?? Boldog új évet!??

Objavu dijeli Bertold Zahoran (@bertoldzahoran)

Wendi Deng i njezin mlađahni dečko

Happy Valentine's day! ??,?? or me? ?? @gmvaughan

Objavu dijeli Bertold Zahoran (@bertoldzahoran)

Mnogi sumnjaju da je njihova veza samo varka