OPILO GA VINO

Ovako se u Dubrovniku zabavlja Jamie Foxx

24.02.2017 u 14:26

Bionic
Reading

Sa samo tri godine, holivudski je glumac počeo svirati klavir, a 2004. godine utjelovio je slavnog Ray Charlesa u filmu 'Ray', za što je osvojio i Oscara. Ljubav prema tom instrumentu ne jenjava ni danas, što je Jamie Foxx pokazao na svom Instagramu. U pauzama između snimanja, nakon dobrog hrvatskog vina, glumac je sjeo za klavir i oduševio svoje pratitelje pjevanjem i sviranjem

Holivudski glumac zaista uživa u Dubrovniku i koristi svaku pauzu na snimanju holivudskog blockbustera 'Robin Hood: Origins', da ispija fina hrvatska vina. Ne, nismo to izmislili, nego se Jamie Foxx sam time pohvalio na svojem Instagram, objavivši snimku na kojoj je sve oduševio svirkom na klaviru i pjesmom.

Uz video je napisao: 'Kada završiš razgovor sa Cee Lo Greenom, jedan od mojih pjevačkih uzora, to te inspira. Nakon dobrog vina iz Hrvatske, a klavir je tu da ti da taj ritam.' Svojim pratiteljima, koji su u manje od dva sata pogledali snimku gotovo 50 tisuća puta, Foxx je dao i izazov - da umjesto aplikacije Shazam, koja pomaže u otkrivanju pjesme, oni sami otkriju o kojoj se pjesmi radi. Većina njih je napisala da je riječ o 'Cell Therapy', koju izvodi Goodie Mob.

Inače, Jamie Foxx počeo je svirati klavir sa samo tri godine, baš poput slavnog Ray Charlesa kojeg je i utjelovio u filmu 'Ray' 2004. godine i za kojeg je osvojio Oscara. Osim toga, Foxx je kasnije imao i bend u crkvi, a dobio je i školarinu za fakultet, upravo na temelju toga što je toliko dobro svirao klavir.