SJEĆATE LI JE SE?

Evo kako danas izgleda konobarica Yvette iz serije 'Allo, allo'

24.02.2017 u 11:56

Bionic
Reading

Prije mjesec dana preminuo je Gorden Kaye, omiljeni gostioničar Rene Artois iz serije 'Allo, allo'. Omiljena humoristična serija 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća, popularnom je učinila i vrckava i zavodljiva konobarica Yvette, a kako Vicki Michelle danas izgleda, pogledajte u nastavku

Da 1982. godine nije prihvatila ulogu vrckave i zavodljive konobarice Yvette, koja je govorila s afektiranim francuskim akcentom u humorističnoj seriji 'Allo 'Allo!, možda nikada ne bi postigla toliku slavu. Tijekom deset godina, koliko se serija prikazivala, Yvette se uvukla pod kožu gledateljima, ali i vlasniku malog lokala u gradiću Nouvionu, Renéu, tijekom njemačke okupacije.

Ovako danas izgleda zavodljiva konobarica Yvette

Kim Hartman, Gorden Kaye i Vicki Michelle u 'Allo, allo'

Zavodljivu Yvette pamte mnoge generacije, a kako danas izgleda, pokazala je na svom Facebook profilu. Yvette, pravog imena Vicki Michelle ima 66. godina i živi u Londonu sa suprugom Grahamom Fowlerom, i kćerkom, koja je također krenula majčinim stopama, Louise Michelle. 2014. godine Vicki je nastupila i u britanskom reality showu 'I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!'.

Scena iz serije 'Allo, Allo' Autor: Youtube
Serija Allo, Allo Autor: Youtube