NJEGOVA PRVA DAMA

Pamela Anderson progovorila o odnosu s Assangeom

23.02.2017 u 18:00

Bionic
Reading

Nekad američka seks bomba danas aktivistica i bliska prijateljica australskog novinara Juliana Assangea, kojeg redovito posjećuje u Londonu, izjavila je kako namjerava snimiti kampanju za sve muškarce pogrešno optužene za silovanje, potaknuta Assangeovim slučajem. Osnivača WikiLeaksa usporedila je sa svoja tri bivša muža, koji mu, poručila je između redaka glumica, nisu ni do koljena

Malo tko se nije iznenadio kad je bivša Playboyeva zečica i zvijezda serije 'Baywatch' Pamela Anderson (49) postala redovita gošća ekvadorske ambasade u Londonu gdje je posljednjih pet godina utičište pronašao  osnivač WikiLeaksa 45-godišnji Julian Assange. Zahvaljujući prijateljstvu s Assangem nekadašnja aktivstica za prava životinja, a danas i za ljudska prava, odlučila je zauzeti se za muškarce koji su bili pogrešno optuženi za silovanje i snimiti kampanju u kojoj će progovoriti i o 'paralizirajućem' švedskom zakonu kad su u pitanju seksualni prijestupi.

Pamela je posljednjih godina bila aktivna i na polju borbe za ženska prava, a progovarala je i na temu obiteljskog zlostavljanja. Na pitanje kakav je njezin odnos s Assnageom, gostujući prije dva dana u televizijskom showu The Kyle and Jackie O Show, izjavila je kako je s Julianom razgovarala više nego sa svim svojim muževima zajedno. A Pamela je imala čak tri supruga, tako da spekulacije, kako između nje i poznatog Australca ima neka tajna veza, nisu tek bujna mašta britanskih medija.

'Nikad nije postojala namjera s moje strane da ostvarim romansu, željela sam samo napraviti dobro djelo. Stvari se događaju!', rekla je  Anderson ne želeći komentirati kako se Assange ljubi. Otkrila je i svoju najdražu fantaziju. 'Assange bi bio divan svjetski vođa, a ja savršena Prva dama. Kad bih trebala odabrati nekog vođu iza kojeg ću stajati to bi zasigurno bio Julian Assange', poručila je Pamela Anderson koju je Julianu predstavila njihova zajednička prijateljica britanska dizajnerica Vivienne Westwood.

#historic #heroic #important #wikileaks

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on