LJUBAVNA SREĆA

Senka Bulić ne krije svog 18 godina mlađeg dečka

23.02.2017 u 12:37

Bionic
Reading

Nakon mjeseci iščekivanja brojni uglednici iz društvenog i javnog života nisu propustili svečano otvorenje novog i jedinstvenog kina pod nazivom Kaptol Boutique Cinema. Neobičan koncept, koji spaja kino i bar, a za čije su uređenje zaslužni Dean Franić i Saša Šekoranja, oduševio je sve prisutne, među kojima se zatekla i poznata glumica u pratnji dečka. Iako ne voli govoriti o svom privatnom životu, Senka Bulić nije imala ništa protiv poziranja okupljenim fotografima

U zagrebačkom Kaptol centru otvoreno je novo i jedinstveno kino, prvo lasersko kino u regiji - Kaptol Boutique Cinema. Među brojnim uzvanicima našla se i Senka Bulić, a na otvorenje je stigla u pratnji svog 18 godina mlađeg dečka, 35-godišnjeg glazbenika Damira Josipovića.

Redateljica, producentica, glumica, pjevačica i voditeljica umjetničke organizacije Kazalište Hotel Bulić o svom privatnom životu nerado govori, no njezin partner je u lipnju prošle godine za tportal izjavio: 'Uživamo nepunih godinu dana i baš nam je lijepo. Stvari su tako jednostavne kad se nađu dvije srodne duše. Oboje smo o nečem ovakvom maštali cijeli život.' Otkako su u vezi, zajedno putuju, surađuju, izlaze i ne skrivaju svoju ljubav, a viđeni su i na proslavi 35. godišnjice umjetničkog rada Matije Vuice, kao i na prosvjedu podrške kurikularnoj reformi.

Osim Senke, koja je u Kaptol centar došla u kratkom kožnom kombinezonu i otkrila noge, otvorenje nisu propustili ni Biserka Petrović, Iva Balaban, Đurđa Tedeschi, Željka Ogresta i Dubravko Merlić, Joško Lokas i mnogi drugi.

  • +11
Poznati na svečanom otvorenju Kaptol Boutique Cinema Izvor: Profimedia / Autor: Promo fotografije

Kako bi otvorenje bilo spektakularno i pomalo filmski, pobrinuo se za to Mario Petreković te je s glumačkom ekipom u liftovima Kaptol centra evocirao kultni film 'The Grand Budapest Hotel'. Za interijer kina i bara, kao spoj retro i modernog stila, zaslužni su Dean Franić i Saša Šekoranja, koji su na ovom projektu radili više od godinu dana, a uniforme, koje nosi osoblje u baru, dizajnirala je omiljena dizajnerica poznatih Hrvatica, Aleksandra Dojčinović.