OČEV NASLJEDNIK

Upoznajte zgodnog sina Slavena Bilića

23.02.2017 u 10:08

Bionic
Reading

Ime mu je Leo, ima 21. godinu i sin je jednog od najpoznatijih hrvatskih nogometaša, popularnih Vatrenih, Slavena Bilića. Trener engleskog West Ham Uniteda, Lea i sedam godina mlađu kći Alanu, dobio je u braku s Andrijanom Bilić, i izuzetno je ponosan na svoje nasljednike, od kojih je upravo Leo očeva slika i prilika

S bivšom suprugom Andrijanom Bilić, bivši nogometaš, danas nogometni trener engleskog West Ham Uniteda, Slaven Bilić ima dvoje djece - 14-godišnju kćer Alanu i 21-godišnjeg sina Lea. Par, koji se rastao 2008. godine, nakon 14 godina braka, ostao je u dobrim odnosima, prvenstveno zbog djece, na koju su oboje vrlo ponosni.

Upravo 21-godišnji Leo, slika je i prilika slavnog oca, a baš poput Slavena i njegov nasljednik je zaluđen nogometom. Leo Bilić, barem sudeći po njegovom Instagram profilu, rado se druži sa sinom očevog nekadašnjeg suigrača Aljoše Asanovića, Antoniom, kao i kćerkama Bilićevog pomoćnika Nikole Jurčevića, Laurom i Lanom. Među prijateljima mu je i sin Alena Bokšića, Alen Leo.

#crazysexycool

A post shared by Ldn 🇬🇧 (@leobilic)

Nasljednici slavnih očeva: Leo Bilić s Antoniom Asanovićem

Off to the races🐎🐎#jockey#horsebackriding

A post shared by Ldn 🇬🇧 (@leobilic)

Slaven Bilić u Londonu živi sa svojom petnaest godina mlađom partnericom Ivanom Đeldum, s kojom ima dvije kćerke - dvogodišnju Sofiu i malenu Niu, koju je Ivana rodila krajem rujna prošle godine.

Leo Bilić u društvu Luke Modrića, Vedrana Ćorluke i Ivana Rakitića

#happynewyear#friendlyy @lauraajurcevic

A post shared by Ldn 🇬🇧 (@leobilic)

Bilićev sin s Laurom Jurčević, kćerkom Nikole Jurčevića

Leo je upoznao i Cristiana Ronalda