SULUDE PORUKE

Eva Višnjić objasnila zašto se oglasila na društvenim mrežama

22.02.2017 u 18:37

Bionic
Reading

Supruga Gorana Višnjića nedavno je objavila javni post u kojem se prvi put na Facebooku dotakla nekih detalja iz svog privatnog života. Eva, koja je dosad na društvenim mrežama komentirala samo svoju naklonost prema životinjama i brigu za njih, objasnila je i zašto je to napravila

Post Eve Višnjić o promjeni imena i odnosu koji ima s vanbračnom kćeri svog supruga Gorana Višnjića desetogodišnjom Lanom Rupić odjeknuo je prošlog tjedna u javnosti, kao i komentar koji je napisala Mirela Rupić. Eva Višnjić, koja se nekad zvala Ivana, objasnila je kako je to napravila zbog brojnih upita koje su posljednjih godina stizali u njezin inbox. Želeći se osloboditi takvih pitanja odlučila je progovoriti javno.

'Hvala vam svima na ovim lijepim riječima. Nisam se ja vama htjela žaliti, samo, eto, zanima ljude pa sam im odgovorila, zato sam stavila javno. Šalju mi neke sulude poruke u inbox pa im ovako odgovorim svima koga takve gluposti uopće zanimaju Znam da vas, koji ste mi na listi prijatelja, ne zanima ništa osim spašavanja života. Zato ste i tu. I ljubim vas sve!', napisala je Eva ugodno iznenađenja  brojnim pozitivnim komentarima na njezin post.

Goran i Eva Višnjić već godinama sudjeluju u mnogim humanitarnim akcijama, no o tome rijetko govore glasno kao kad se bore za prava životinja. Prije tri godine kad su Hrvatsku zadesile velike poplave supružnici su donirali novac obiteljima koje su izgubile dom.