GOVOR TIJELA OTKRIVA

Stručnjaci tvrde: brak Donalda i Melanije Trump je u krizi

23.02.2017 u 07:00

Bionic
Reading

Otkako je u siječnju i službeno postao novi američki predsjednik, Donaldu Trumpu, čini se, jedino je važno da on bude u prvom planu. U potpunosti bez emocija, barem kad je riječ o javnim pojavljivanjima, njihov brak čini se tone, a njegova supruga Melanija Trump sve je nesretnija u svom zlatnom kavezu

Nakon što ju je, tijekom njezina govora, po ruci dotakao njezin suprug Donald Trump, na licu Prve dame, Melanije Trump, pojavio se izraz gađenja, a ona se od jeze naježila. To su odmah iskoristili i stručnjaci za govor tijela i napravili istraživanje što se zapravo događa između poznatih supružnika.

Britanski Mirror, angažirao je stručnjakinju Judi James, koja je pregledala snimke i fotografije otkako je Trump službeno preuzeo Bijelu kuću u siječnju. Kao bivša manekenka, Melanija je odavno savladala tehniku 'smiješi se i maši', koja je idealna za ulogu Prve dame, no pogled na njezino lice otkriva kako ona u svemu tome nikako ne uživa te se osjeća kao ptica u zlatnom kavezu.

  • +2
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: Profimedia

Za razliku od Trumpovih, bivši predsjednik Barack Obama i njegova supruga Michelle, nisu krili bliskost niti na javnim pojavljivanjima, a Obama se trudio pokazati koliko obožava svoju Prvu damu. S druge strane, Donald Trump u javnosti odaje dojam hladne osobe, koji nema niti manire niti se trudi ugoditi svojoj supruzi. Zbog svega toga, Melanija izgleda kao da tone u depresiji, a par se sve više udaljava.

Zapravo, Melanija izgleda kao da je, unatoč svoj svojoj ljepoti, gubi na samopouzdanju, a Trump ne čini apsolutno ništa po tom pitanju. Njemu je jedino važno da je on sada predsjednik i da su svi pogledi upereni u njega. Zapravo, novopečeni predsjednik više pažnje posvećuje svojoj najstarijoj kćerki Ivanki, nego ikome drugome, što je već dobro poznato javnosti od same inaguracije, kada je Melanija bila uvjerena kako se smiješi prema njoj, a zapravo je tražio pogled svoje mezimice, koja je stajala odmah iza nje.

U potpunosti bez manira, Donald Trump, za razliku od Obame, dodatno ostavlja loš imidž u javnosti, pa sve to na kraju negativno utječe i na lijepu Slovenku, koja, ma koliko god se trudila, ne može na licu sakriti gađenje koje osjeća prema čovjeku s kojim je 2005. godine izmijenila bračne zavjete.

  • +6
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: Reuters