MAŠTA RADI SVAŠTA

Lidija Bačić novom fotkom zapalila društvene mreže

22.02.2017 u 10:27

Bionic
Reading

Atraktivna splitska pjevačica svojim fotografijama, na kojima uvijek u prvi plan stavlja obline, redovito golica mušku maštu. Upravo su muškarci najvjerniji posjetitelji njezinih koncerata, a je li to zbog njezinih pjesama i glasa ili atraktivnih odjevnih kombinacija u kojima skakuće binom, znaju samo oni

Na svom Instagram profilu splitska je pjevačica Lidija Bačić vrlo aktivna, a svoje obožavatelje voli provocirati seksi fotografijama, na kojima ističe svoje atribute. Takva je i posljednja u nizu fotografija, na kojoj je Lidija 'opalila' popularni selfie u polumraku. Razbarušene kose, koja prekriva dio lica, u prvi je plan stavila bijelu majicu na bretele, kojom je njezino poprsje još više došlo do izražaja.

To nije promaklo znatiželjnim muškarcima, koji su joj odmah izjavili ljubav, a jedan od njih ispod fotografije joj je napisao jednostavno: 'To se zove savršenstvo.' Upravo su muškarci najvjerniji posjetitelji njezinih koncerata, koji vješto zauzimaju prvi red kako bi čim bliže bili plavokosoj pjevačici. Jesu li tamo zbog njezinih pjesama i glasa, ili samo zbog atraktivnih odjevnih kombinacija koje posebno bira za nastupe, znaju samo oni.

Posljednja u nizu fotografija s dekolteom u prvom planu

#LidijaLive

A post shared by Lidija Bačić? (@lidijabacic_lile)

Za svoje nastupe, Lidija pomno bira odjeću