TVRDOGLAVI MALIŠAN

Jessica Biel: Majčinske muke i sinove suze

21.02.2017 u 18:49

Bionic
Reading

Lijepa glumica dosad je demonstrirala samo idilične obiteljske fotografije sa svojim dvogodišnjim mališanom na Instagramu, no puno manje idilično je izgledao njihov izlazak u kupovinu kad je mališan mami priredo show ispred okupljenih fotografa.

Jessici Biel zasigurno je pao mrak na oči kad su je pri odlasku iz dječjeg dućana fotografi dočekali na stražnjem  izlazu gdje se pokušala iskrasti sa svojim dvogodišnjim sinom, ali to joj nije pošlo za rukom.Još neugodnije iznenađenje priredio joj je njezin mališan kad je tvrdoglavo, unatoč majčinim molbama,  odlučio ne ući u automobil.

Smrznutog izraza lica Biel je bez puno okolišanja uplakanog i ljutitog mališana uzela u naručje i okončala Silasov ispad. Lijepa  34-godišnja glumica rijetko je u javnosti snimljena s djetetom kojeg je tek nekoliko puta sa suprugom Justinom Timberalekom pokazala na Instagramu. Kako izgleda prava slika majčinstva daleko od idiličnih fotografija protiv svoje volje pokazala je i Jessica.  Maleni Silas 8. travnja napunit će dvije godine.

Jessica Biel i silas Timberlake Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia