AVANTURA U GOI

Danijela Dvornik iz Indije: Prvi dan je bio šok!

20.02.2017 u 21:52

Bionic
Reading

Za svoj 50. rođendan Danijela Dvornik uputila se na putovanje Indijom gdje će boraviti sljedeća tri tjedna. Iako se dugo pripremala za svoju putešesviju iznenađenja već prvog dana nisu izostala

Pješčane plaže, palme, drvena koliba i indijski specijaliteti, time je trenutno ispunjena svakodnevica Danijele Dvornik koja je za za 50. rođendan odlučila nagraditi se putovanjem u Indiju,  točnije Gou. Kakav je bio doživljaj pri dolasku  Danijela je iskreno kao i uvijek napisala na Facebooku.

'Prvi dan mi je bio šok ,iako sam bila spremna na svašta ( ali nikad nisi dovoljno spreman ) od taxi vožnje po cesti, od krava na cesti i gomile pasa koji slobodno šetaju, od prekrasne prirode koju zagađuju smećem ...pa sve do moje minimalističke kupaone koju ne možeš ni zamisliti u najluđim. snovima. Sad sam se navikla. Bitno je da je čisto i uredno jer je Indijcima čistoća apstraktan pojam po našim kriterijima. Ovdje ima zaista veliki spektar turista raznih slojeva i nitko ništa ne prigovara. Padaju mi napamet naši turisti kojima sve smeta. Dan je prekrasan ,plaža nas čeka. Sve je ljepše kad su palme oko nas!', poručila je Daniejal dodavši kako je hranom oduševljena. Iako je očekivala da će biti prezačinjena iznenadili su je predivni okusi, te puno voća i povrća na tanjuru.