SRETAN 5. ROĐENDAN

Severina i Aleksandar: Majčin ponos i veliko slavlje

20.02.2017 u 20:16

Bionic
Reading

Sin jedinac Severine i Milana Popovića maleni Aleksandar danas slavi peti rođendan, a kako je izgledalo rođendansko slavlje pokazala je i ponosna mama na Instagramu.

'Lavče moje... Slavi pet... Sav moj svijet...', poručila je mama Severina koja je sinu za peti rođendan organizirala proslavu na temu nove Disneyeve junakinje havajske princeze Moane. I rođendansak torta je bila ukrašena likovima iz Aleksandrovog omiljenog crtića. Prošle godine Aleksandar je rođendan slavio uz tatu u Beogradu, no čini se kako je dogovor između bivših partnera da ove godine slavlje bude u Zagrebu.

Milan Popović uporan je u svojoj misiji kojom želi zabraniti Severini objavu fotografija njihovog sina na Instagramu, no čini se kako mu to i uz sudske tužbe zasad ne uspijeva. Severina i Milan prošlog tjedna susreli su se na zagrebačkom sudu gdje se još nisu usugasili kad je u pitanju skrbništvo i odgoj njihovog petogodišnjeg djeteta. Popović je nedavno dao intervju za hrvatske medije u kojem je otkrio kako s novom djevojkom, koja se, kako kaže, karakterno jako razlikuje od Severine, čeka sina.

Moana x Aleksandar 🎉#happybirthday kiddo #instacake #instasweet #cakeArt #moanacake #magnoliaslastice 5️⃣

A post shared by Magnolia's Cake Boutique (@magnoliaslastice) on