U STIHOVIMA

Poruka Vanje Halilović za petu godišnjicu ljubavi

20.02.2017 u 19:19

Bionic
Reading

Poznati par Frane Barbieri i Vanja Halilović jučer su slavili pet godina ljubavi, a romantična Vanja na svom je Instagramu uz njihovu zajedničku fotografiju objavila i nekoliko stihova poznate pjesme Talijana Peppina Gagliardija T'amo e t'amerò ( Volim te i voljet ću te)

Prošle godine godišnjicu su slavili u Italiji, ove godine svojih pet zajedničkih godina obilježili su uz poznatu ljubavnu pjesmu talijanskog autora Peppina Gagliardija koju je Vanja objavila i na svom Instagramu. Frane Barbieri i Vanja Halilović uskoro bi mogli i pred oltar, no prije toga čeka ih jedan važan poslovni izazov - skoro otvaranje restorana Barbieri's koji Frane uz svog rođaka chefa Andreja Barbierija otvara u centru Zagreba. 

U obitelji Barbieri more i dobra  hrana su oduvijek igrali vrlo važnu ulogu, a sad će i na zagrebačkoj gastro sceni pokazati svoju maštu i umijeće.

A kad je u pitanju ljubav Vanje i Frane, njih dvoje su prve dvije godine bili samo prijatelji.  Vanja se i danas šali kako je Frane morao pozvati na večeru cijelu televizijsku ekipu s kojom je voditeljica tada radila ne bi li uspostavio kontakt s njom. Uskoro su shvatili da su jedan u drugome pronašli srodnu dušu, a svoju zajedničku budućnost potvrdili su i zarukama prošle godine u siječnju.

Happy Anniversary ??

A post shared by Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic) on