EGZOTIČNI ODMOR

Bogata nasljednica bezobrazno je zgodna u bikiniju

21.02.2017 u 06:00

Bionic
Reading

Tamara Ecclestone niti najmanje se ne zamara što će ljudi reći. Iako se nedavno, upravo na njezinom Instagram profilu, povela polemika oko njezinog dojenja trogodišnje kćeri Sophije, Tamara je odlučila odmoriti daleko od svih. Upravo se na društvenim mrežama pohvalila svojim novim putovanjem - onim na egzotične Bahame

Čini se kako se strka oko njezinih stiliziranih fotografija na kojima doji svoju trogodišnju kći Sophiju, napokon stišala, jer bogata nasljednica već naveliko uživa u toplijim krajevima. Prije dva tjedna Tamara Ecclestone je sa svojim suprugom Jay Rutlandom i njihovom kćeri uživala u vrućem Dubaiju, a sada je obitelj odlučila otići na egzotični otok.

  • +2
Tamara Ecclestone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tročlana obitelj uživa na Bahamima, gdje borave u luksuznoj vili, a dane provode kupajući se u oceanu. Malena Sophia posebno se oduševila plažom na kojoj je sasvim normalno vidjeti svinje. Naime, tamo se nalazi nenaseljeni otok Big Major Cay koji je, slučajno ili ne, postao raj za svinje koje su se tamo našle i prilagodile potpuno životu tamo, pa nije ništa neobično vidjeti ih kako plivaju u oceanu. Svinje su postale turistička atrakcija, koju nije željela propustiti ni Tamara Ecclestone sa malenom Sophijom.

Beach time ?

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

Na Bahamima su smješteni u luksuznoj vili

Bahama mama

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)