NIJE SE DAO IZNERVIRATI

U Dubrovniku izvrijeđali slavnog holivudskog glumca

20.02.2017 u 12:56

Bionic
Reading

Tijekom večere u jednom dubrovačkom restoranu na kojoj je uživao Jamie Foxx, dvojica posjetitelja u alkoholiziranom stanju, koristeći ružne riječi, obračunala su se sa slavnim holivudskim glumcem, kojeg u Dubrovniku uskoro očekuje početak snimanja filma 'Robin Hood: Origins'

Sve je spremno za početak snimanja holivudskog blockbustera 'Robin Hood: Origins', a zbog toga iz dana u dan u Dubrovnik pristižu i slavna glumačka imena. Među prvima je u Dubrovnik stigao Jamie Foxx, koji dane do početka snimanja krati uživajući sa svojom ekipom u obilasku starog grada, ali i izvrsnim delicijama i vrhunskim vinima.

Tako je i sinoć, kako piše Dubrovački dnevnik, uživao u jednom dubrovačkom restoranu u jelima pripremljenim samo za njega i ekipu. I dok je uživao u izvrsnim okusima, umalo su idilu pokvarila dvojica pijanih posjetitelja, koji su odlučili reći mu što misle o njemu, pritom koristeći vulgarne riječi poput 'motherfucker' i 'nigger'.

Jamie Foxx cijelu je situaciju snimio svojim mobitelom i ubrzo je objavio na svom službenom Instagramu, u popularnim Stories. Nasreću, nije se pretjerano iznervirao zbog situacije te je nastavio uživati u hrani i piću.