LJUBAV NJENOG ŽIVOTA

Sad joj je dosta: Slavni glumački par se ipak razvodi

18.02.2017 u 16:51

Bionic
Reading

Iako su još prije dvije godine Jennifer Garner i Ben Affleck dali do znanja da je njihov brak gotov, službeno se još nisu razveli. Pokušaji spašavanja braka pokazali su se uzaludnima, a Garner je prema pisanju američkih medija konačno spremna finalizirati razvod

Raspadu braka kumovao je Affleckov raskalašeni način života, uživanje u porocima, alkoholu i kocki te brojni preljubi, a kap koja je prelila čašu strpljive supruge bila je afera s dadiljom prije dvije godine

'Nakon mnogo razmišljanja donijeli smo tešku odluku o razvodu. Nastavit ćemo se voljeti i biti prijatelji koji će se posvetiti svojoj djeci. Molimo vas da poštujete njihovu privatnost u ovim teškim trenucima. Ovo će biti jedini naš komentar o ovoj osobnoj, obiteljskoj temi', poslali su tad Ben Affleck i Jennifer Garner, samo dan nakon desete godišnjice braka službeno priopćenje medijima.

No Garner je i preko toga nakon nekog vremena prešla, a Affleck se nakon 10 mjeseci razdvojenog života vratio u zajednički dom kako bi se posvetili odgoju djece.Tijekom zadnje dvije godine nebrojeno su puta snimljeni u šetnji s djecom, odlascima u školu, crkvu i park, pa se činilo da do razvoda neće ni doći i da su ponovo pronašli zajednički jezik.

U braku su proveli 12 godina, a upoznali su se na snimanju filma 'Pearl Harbour' 2001., da bi se dvije godine kasnije na snimanju drugog zajedničkog filma 'Daredevil' među njima rasplamsale iskre. U brak su ušli 2005., a u njemu su dobili i djecu, 11-godišnju Violet, osmogodišnju Seraphinu i četverogodišnjeg Josepha.

Izvori bliski slavnom parku za US magazine potvrdili su kako su bez obzira na sve složni u tome da će zajednički odgajati djecu jer su im ona na prvom mjestu. U međuvremenu se, piše US, Affleck iselio iz obiteljske kuće u Brentwoodu, elitnom dijelu Los Angelesa.

Garner je o braku i razvodu prije godinu dana prvi put progovorila za Vanity Fair. Izjavila je da slika idealnog  braka koju su ostavljali u javnosti nije bila samo za kamere.

'Nisam se udala za veliku filmsku zvijezdu. Udala sam se za njega. I da mogu vratiti vrijeme, opet bih tako odlučila. Trčala sam dolje na plaži do njega i opet bih. Ne možete samo tako imati troje djece i sve ono što smo imali. On je ljubav mog života - i što da radim s njim?' priznala je Garner i nahvalila bivšeg supruga kao najbriljantniju, najkarizmatičniju i najvelikodušniju osobu koja je samo kompliciran čovjek.

'Kad mu sunce sja za vas, to se osjeti. Ali kad sunce sja negdje drugdje, postaje hladno. A on može baciti prilično veliku sjenu', slikovita je tada bila Garner.