DROGA I OPASNI HOBIJI

Neobjavljeni memoari Micka Jaggera otkrili bizarne tajne

16.02.2017 u 15:51

Bionic
Reading

Izdavač John Blake otkrio je da posjeduje vrlo zanimljivo štivo, memoare Micka Jaggera koje mu je glazbenik dao prije tri godine s namjerom da ih objavi. To je pak spriječila iznenadna tragična smrt Jaggerove partnerice, modne dizajnerice L' Wren Scott, nakon koje je promijenio mišljenje i stopirao objavu. Memoare je napisao sam frontmen Rolling Stonesa u osamdesetima, a otkrio je svakakve ludosti kojima je tada bio sklon

Kako je izgledao hedonistički život Micka Jaggera osamdesetih, na vrhuncu slave Rolling Stonesa, možda se nikad neće doznati. No nekoliko bizarnih detalja procurilo je u javnost zahvaljujući izdavaču Johnu Blakeu koji posjeduje neobjavljene memoare koje mu je Jagger uručio prije tri godine. U njima je danas 73-godišnji roker otkrio kako je pod utjecajem LSD-a radio svakakve ludosti, pa i kupio veliko imanje Stargroves u Hampshireu. Jednom je zamalo poginuo kad je zajahao konja bez sedla želeći osjetiti 'slobodu seoskog načina života'. Kako nikad dotad nije jahao, njegov podvig zamalo je završio tragično. Jagger je namjeravao objaviti štivo koje je napisao davnih osamdesetih, no to je spriječila smrt njegove dugogodišnje partnerice L'Wren Scott koja se objesila 2014. godine. Mick nije htio da u vrijeme žalovanja svijet čita o njegovim suludim avanturama.

Remembering L'Wren on her birthday

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

Blake je otkrio i kako je reagirala Jaggerova majka kad je nakon dvogodišnje svjetske turneje, na kojoj su alkohol i opijati bili neizostavni stimulans, posjetio roditeljski dom. Mamu Evu, koja je bila frizerka, šokirala je samo - Mickova loša frizura. Glasnogovornik Micka Jaggera zasad se nije izjasnio o navodima izdavača Johna Blakea.