CARLOS SANTANA

'Beyonce je lijepa žena, ali nije pjevačica'

15.02.2017 u 18:05

Bionic
Reading

Britanska diva Adele prošlog je vikenda u suzama primila Grammy za najbolji album godine tvrdeći da ga, više od nje, zaslužuje Beyonce. S mišljenjem Adele ne slaže se i slavni Carlos Santana koji u potpunosti podržava odluku akademije Recording, zaključivši da je Adele daleko bolja pjevačica od Beyonce

Slavni meksički glazbenik, čija je bogata karijera do danas nagrađena s 10 Grammyja, također tvrdi da je trudna Beyonce više 'model' nego pjevačica.

'Uz dužno poštovanja Beyonce, smatram da je Adele zasluženo osvojila Grammy jer ona zna pjevati. Beyonce je veoma lijepa, no njezina glazba kao vrsta modeliranja – glazba za modeliranje haljina. Uz svo poštovanje, ona nije pjevačica', izjavio je Santana u razgovoru za australski Associated Press.

Nakon spomenute izjave koja je odjeknula u javnosti, Carlos Santana odlučio je objasniti izgovorene riječi u Facebook objavi, između ostalog, napisavši: ' Moja namjera je bila čestitati Adeke na čudesnoj grammyjevskoj noći. Moj komentar o Beyonce izvučen je iz konteksta. Imam najveće poštovanje prema njoj kao umjetniku i čovjeku. Ona zaslužuje sve pohvale koje dobiva. Njezinoj obitelji i njoj želim sve najbolje'.

Na nedavnoj dodjeli Grammyja, Adele je u primanju nagrade za najbolji album godine izjavila kako dobivenu nagradu više od nje zaslužuje Beyonce, prepolovivši kipić zlatnog gramofona na pola.

Govor Adele na dodjeli Grammyja Autor: YouTube