TKO JE TU PREDSJEDNIK?

Novi veliki gaf Ivanke Trump: Svi su pobjesnili zbog ovoga

15.02.2017 u 10:34

Bionic
Reading

Ovog tjedna dogodio se susret dvojice političkih moćnika - američkog predsjednika Donalda Trumpa i kanadskog premijera Justina Trudeaua. Možda bi taj susret dobio već uobičajeni prostor u medijima, da kći Donalda Trumpa, 35-godišnja Ivanka Trump, jednom fotografijom nije uzburkala sve

Amerika je na izborima za 45. predsjednika Sjedinjenih Država odabrala Donalda Trumpa, no da tu informaciju niste dobili, jedan pogled na fotografiju koju je njegova kći Ivanka Trump objavila na društvenim mrežama, bili biste uvjereni da je predsjednica upravo ona, a ne njezin otac.

Naime, Ivanka Trump objavila je fotografiju iz Ovalnog ureda Bijele kuće, na kojoj se nalaze ona, njezin otac Donald Trump i kanadski premijer Justin Trudeau. To možda i ne bi toliko uzburkalo javnost, da Ivanka nije zasjela u predsjedničku fotelju, dok dvojica političkih moćnika stoje uz nju. Upravo ta fotelja namijenjena je jedino i isključivo za predsjednika, no, čini se, Ivanka tako ne razmišlja.

Uz fotografiju je napisala: 'Odlična rasprava s dvojicom svjetskih vođa o ulozi žena u današnjem svijetu.' Iako, vjerojatno, nije mislila ništa loše, s time se nisu složili obični građani, koji su izrevoltirani time odlučili objasniti Ivanki neke stvari, i to na ne baš lijep način. Društvene mreže su se užarile - mnogi su dočekali na nož fotografiju i smatraju da je to čin nepoštivanja i dokazivanje moći, pa su podsjetili Ivanku da unatoč njezinoj velikoj ulozi u očevoj administraciji, ona nije predsjednica.

Sastanak poslovnih žena Kanade i Amerike, na kojem su sudjelovali i Ivanka Trump i Justin Trudeau

A great discussion with two world leaders about the importance of women having a seat at the table! ????

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

Fotografija koja je izazvala negativne reakcije javnosti

Otkako je Donald Trump postao predsjednik Amerike, svaki njegov potez, ali i cijele njegove obitelji, pod povećalom je javnosti. Ivanka Trump česta je meta medijskih napisa, osobito nakon što su robne kuće Nordstrom i Neiman Marcus odlučile da na svojim policama više ne žele odjeću s njezinim potpisom.

Such a surreal moment descending the steps of Air Force One for the first time with my family.

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

Ivanka Trump sa suprugom i djecom izlazi iz predsjedničkog aviona

Samo nekoliko dana prije objave fotografije iz Ovalnog ureda, svjetski su se mediji raspisali o još jednom događaju, na kojem Ivanka Trump nije mogla maknuti pogled s jednog muškarca, a koji nije njezin suprug Jared Kushner s kojim ima troje djece.

35-godišnja Ivanka tijekom jednog sastanka u Washingtonu, na kojem je sudjelovao upravo kanadski premijer, 45-godišnji Justin Trudeau, nije mogla 'skinuti' pogled s njega. Unatoč velikom broju okupljenih fotografa, i važnim političkim razgovorima, Ivanka Trump nije se ni trudila skrenuti pogled, a neki od medija odmah su se našalili i napisali kako je Klub obožavatelja Justina Trudeaua dobio još jednog člana. Inače, kanadski premijer očito spada u tip muškaraca kakvi se Ivanki sviđaju, jer on i njezin suprug Jared Kushner su fizički nalik jedno drugom.