NIJE BIRALA RIJEČI

Zbog neukusne šale doživjela osudu javnosti

14.02.2017 u 21:47

Bionic
Reading

Na nedavnoj dodjeli nagrada Grammy pjevačica Katy Perry našalila se na račun Britney Spears i njezina mentalnog zdravlja što se fanovima pop princeze i javnosti nimalo nije svidjelo

Ugledavši Katy Perry na crvenom tepihu, Grammyjev prezenter Ryan Seacrest odlučio ju je upitati kako objašnjava predah koji je napravila između dva albuma, rekavši da se odlučila 'pobrinuti o mentalnom zdravlju'.

'Osjećala sam se fantastično i još nisam obrijala glavu', bez zadrške je odgovorila pop zvijezda na pitanje kako se osjećala za vrijeme odmora.

Neslana šala Katy Perry Autor: YouTube
Neukusna šala Katy Perry Autor: YouTube

Izjavu Katy Perry na crvenom tepihu dodjele Grammyja mnogi su povezali sa spletom nesretnih događaja Britney Spears iz 2007., a koji su na koncu rezultirali njenim živčanim slomom i javnim brijanjem glave u jednom frizerskom salonu.

Ovo, međutim, nije prvi put da se slavna Katy Perry referira na javni slom i narušeno mentalno zdravlje Britney Spears.

'Mislim da sam isprobala sve frizure koje postoje. Jedino što mi je preostalo je obrijati glavu, no tu frizuru čuvam za javni slom', svojedobno je izjavila Katy Perry na pitanje o stalnim promjenama imidža u vidu frizure.

Javnost je oštro osudila neslanu šalu Perry, a ni Britney Spears na nju nije uspjela ostati imuna. Kao očit odgovor na tu šalu pop princeza na Twitteru je objavila znakoviti citat iz Biblije, iz 'Evanđelja po Luki'.