NOVI STATUS

Nakon Nine Badrić, splitski menadžer dohvatio se i Severine

14.02.2017 u 11:03

Bionic
Reading

Prvo je putem svog Facebook profila 'zaratio' s Ninom Badrić, splitski menadžer Ivan Bubalo dotakao se još jedne pjevačice. Ovoga puta na repertoaru mu je bila sugrađanka Severina, a kakvo mišljenje Bubalo ima o njoj, pročitajte u nastavku

Splitski menadžer Ivan Bubalo novim se statusom na svom Facebook profilu ponovno dotakao hrvatske estrade. Nakon što je čak dva statusa posvetio Nini Badrić, ovoga puta na repertoaru je bila Severina.

Splitska pjevačica, za razliku od Nine, bolje je prošla, a Bubalo je zaključio kako je ona najveća umjetnica Splita od stvaranja Hrvatske, te kako bi joj grad trebao dati perivoj. Njegova izjava nije se svidjela nekima koji su je pročitali, pa su komentari ispod posta bili razni. Od onih koji se slažu s Bubalom, pa do onih koji smatraju da je to svetogrđe.

Post posveće Severini

'Severina. Talent kakav se rađa jednom u 99 godina. Ponavljam - gluma, pivanje, pisanje, manekenstvo, slikanje, režija...Svega čega se ona uhvati - najbolja je. Najveća umjetnica Splita od stvaranja države (što podrazumijeva Hrvatske). Jednog dana na padinama Marjana križat će se ulice - Gorana Ivaniševića i Ivana Balića sa ulicama Stipe Božića i Tonija Kukoča, a uzbrdo ide ulica Dina Rađe i Blanke Vlašić. E, tu će grad dati Severini perivoj, a odatle se vidi do Italije. Oni koji se ne slažu sa mnom, mislim da će ih biti, slobodno mi napišite, ali molim vas, ne dirajte Sevu...Bez obzira na sve ona je za tri koplja..Najbolja', napisao je Ivan Bubalo.

Čak dva posta Bubalo je posvetio Nini Badrić

'Koje svetogrđe. Severinu staviti na razinu jedne Blanke? Meni to izgleda kao loš vic. Severina je naročito 'procvala' od kad ju je primio Bregović. Teško je zaboraviti Afriku papriku i Štiklu', bio je jedan od komentara ispod Bubalovog posta, dok je drugi bio: 'Apsolutno, samo g. Bubalo, zaboravili ste navesti da iza nje neće ostati 10-15 hitova i evergreena kao nekim prethodnim izvođačima koje ste obrađivali. Već 20 godina pjeva samo turbo folk poskočice. Al da je najveća zabavljačica u RH i na Balkanu - to stoji!'