TEŠKO RAZDOBLJE

Selena Gomez o bolesti: 'Prolazila sam pakao'

09.02.2017 u 13:29

Bionic
Reading

Tijekom predstavljanja nove serije '13 Reasons Why' čija je producentica, 23-godišnja pjevačica i glumica otkrila je korijene svog današnjeg teškog psihičkog stanja zbog kojeg se nedavno odlučila za program rehabilitacije, čestih napadaja anksioznosti i depresije koji su samo neki od nuspojava autoimune bolesti s kojom se bori

Selena Gomez nema mira u privatnom životu, ali ni na malim ekranima. Naime, tema nove serije koju producira govori o srednjoškolki koja se odluči na samoubojstvo, no prije toga snimi 13 kaseta koje pošalje svojim prijateljima prije smrti.

Predstavljajući novi projekt u New Yorku, Gomez je progovorila i o svom teškom životnom razdoblju.

'Kad je počeo rad na seriji, prolazila sam pakao. Na snimanju sam upoznala toliko djece koja se suočavaju sa svojim problemima. Ja sam odrastala u srednjoj školi koja se zvala Disney Channel. I nije bilo lako slušati naređenja drugih kako morate živjeti svoj život. Nisam znala tko sam, što želim biti ni kamo idem', rekla je Gomez koja je krajem kolovoza prošle godine prekinula turneju Revival zbog bolesti.

Pjevačica je prošle godine javnosti otkrila da joj je dijagnosticirana bolest lupus koja, osim psihičkih posljedica, uzrokuje i umor, bol u zglobovima i osipe.

@netflix

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

A peek at a passion project I've been working on with @Netflix. @13ReasonsWhy arrives 3/31.

A video posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on