NIMALO GLAMUROZNO

Evo što sve poznate Hrvatice čine za ljepotu

08.02.2017 u 08:40

Bionic
Reading

Iako ih uglavnom viđamo pod kompletnom šminkom, sve češće su nam dostupne i u prirodnom izdanju, zahvaljujući društvenim mrežama. Poznate dame vole se pokazati i u situacijama kad ne izgledaju nimalo glamurozno i kad koriste najbolje tretmane za kožu: Od pilinga i krema za prištiće te onih za osvježavanje kože do platnenih maski za lice. I, što je najbolje, ne srame se tih svojih izdanja te će svoja iskustva podijeliti sa svojim pratiteljima

Mnoge žene ne izlaze bez šminke ni baciti smeće, no za Jadranku Ivaniš Yayu je poznato to da se ne šminka te da će bez problema bez nje doći i na snimanje. No to ne znači da pjevačica grupe Jinx ne njeguje svoje lice.

Na Instagramu je do sada uglavnom objavljivala fotografije svojih umjetničkih djela, no tu i tamo stavi i pokoju svog lica, a najnovijom se pridružila trendu pokazivanja poznatih s maskom. Počastila je svoje pratitelje fotografijom na kojoj je neprepoznatljiva.

'A zakaj se žemske ovak' ne šminkaju, meni ovo puno bolje stoji', komentirala je pored fotografije.

🎪

A photo posted by yaya (@yaya207) on

I komičarka i spisateljica Andrea Andrassy nedavno je objavila sličnu fotografiju, no njezina maska za lice nije bila tako teška kao Yayina. 'Došla sam da ubiju zimu koja mi je propuhala lice', pojasnila je uz fotografiju.

Došla sam da ubiju zimu koja mi je propuhala lice.

A photo posted by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on

Nakon što se najprije pohvalila no make-up selfiejem i prirodnom maskom za čišćenje lica te tako izazvala brojne reakcije, glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica sve je odlučila još jednom ponoviti, a čak je nagovorila i supruga, Borisa Rogoznicu, da i on proba kako to izgleda.

Doris voli objavljivati fotografije s maskama na licu

I Lepa Brena vodi brigu o svom licu, a najviše se voli prepustiti rukama kozmetičara. Na Instagramu je mladolika 55-godišnjakinja pokazala kako to izgleda u njezinom omiljenom salonu. Fanovi su joj napisali da i s tom 'zelenom maskom' izgleda lijepo.

Vreme je za negovanje... salon Mina#carica #Hdsv #😂💋🍀🌺❤️💙

A photo posted by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on

Svoje lice s maskom je pokazala i manekenka i ekonomistica Anita Dujić. Zgodna Trogiranka, kao i većina žena, obožava male rituale ljepote, a svoj savršeni ten održava maskom za lice od organski uzgojenog kakaa.

Nije Nutella, a nije ni 💩...nego je @johnny_organic #cacao #organic #cosmetics #freshface #mask

A photo posted by Anita Dujic (@anita.dujic) on

Kad je Vanja Halilović objavila fotografiju s maskom na licu i aparatićem za izbjeljivanje zubi, bila je napadnuta te joj se prigovorilo da je imala estetske korekcije na sebi.

Vanja je na takve komentare odgovorila: 'Draga nepoznata osobo, žao mi je što kriješ identitet kad tvrdiš da se poznajemo. Upravo zbog vas i svakodnevnih takvih upita na račun moga lica i izmišljenih korekcija, ovako nešto sam i napisala i čvrsto stojim iza jedine istine koja je gore navedena. Ugodan vikend.'