TRAŽE SE STATISTI

Počinje snimanje filma o životu Ante Gotovine

06.02.2017 u 19:47

Bionic
Reading

Čini se kako je gotovo sve spremno za početak snimanja novog filma u režiji Antuna Vrdoljaka, pod nazivom 'General'. Igrani film i televizijska serija prikazat će život i ratni put generala Ante Gotovine, kojeg će u filmu utjeloviti hrvatski glumac s holivudskom adresom - Goran Višnjić. Casting agencija raspisala je i audiciju za veliki broj statista, osobito muškaraca, koji će, ukoliko prođu, na ovaj način dobiti svojih pet minuta slave

U drugoj polovici veljače trebalo bi započeti snimanje igranog filma i televizijske serije 'General'. Riječ je o filmu koji će prikazati život i ratni put generala Ante Gotovine, kojeg će režirati Antun Vrdoljak. Zanimljiva je i podjela uloga - samog Gotovinu trebao bi utjeloviti Vrdoljakov zet, hrvatski glumac s holivudskom adresom, Goran Višnjić, dok bi Gotovininu prvu suprugu, Kolumbijku Ximenu Dalel, trebala igrati Penelope Cruz. Uz njih, u ostalim bi se ulogama trebali pojaviti Nataša Janjić, Tarik Filipović i Goran Navojec.

Kako donosi antenazadar.hr, za potrebe snimanja filma trenutno se traži i veći broj muškaraca iz Gospića i bliže okolice koji bi statirali u filmu, dok se u Zadru traže muškarci, žene i djeca te osobe starije životne dobi. Audiciju za statiste raspisala je casting agencija Serena u koordinaciji Udruge veterana Vojne policije i sudionika Domovinskog rata Zadarske županije.

U filmu će glumiti dugogodišnji prijatelji: Tarik Filipović i Goran Višnjić

I had to put this one out... Flynn is kind of... :"I'm not so sure about this Anthony..."#nbctimeless #timeless

A photo posted by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

Glavnu ulogu ima hrvatski glumac s holivudskom adresom - Goran Višnjić