EMOCIONALNA SEVERINA

Nježnom čestitkom otkrila kako je izgledala prije 20 godina

05.02.2017 u 18:03

Bionic
Reading

Severina je na svome profilu na Instagramu čestitala rođendan svome dugogodišnjem prijatelju Edvinu Softiću i objavila zajedničku fotografiju staru dvadesetak godina

Severina Edvin Softić Igor Kojić Pjevačica trenutno uživa sa suprugom Igorom Kojićem u Los Angelesu, ali nije zaboravila na rođendan dragog prijatelja, koji je davno brinuo i za njezinu karijeru. Toplom čestitkom Edvinu Softiću Severina je usput otkrila kako je izgledala prije dvadesetak godina.

'Fotografija je iz devedeset i neke na tvoj rođendan... pjevao je Kemo... prvo si mi bio menadžer pa prijatelj, a onda si mi postao obitelj. Zaljubljenik u glazbu, život, vino i u sve lijepo. Nekad su takve nazivali boemima... Hvala za sve što si prošao sa mnom i što si me usrećio do kraja života. Sretan ti rođendan, dragi moj. Volim te', napisala je uz fotografiju koju je objavila na svome profilu na Instagramu.

All around the world ✌️

Fotografiju objavljuje Igor Kojić (@igorkojic)

Severina je s Igorom otputovala u Los Angeles nakon saslušanja u Upravi kriminalističke policije u Novom Beogradu jer je njezin bivši životni partner Milan Popović podnio kaznenu prijavu protiv pjevačice i supruga zbog postavljanja fotografija sina Aleksandra na društvenim mrežama. Uz fotografije provoda u SAD-u pa i susreta sa sestrom Natašom, koje je objavio na društvenim mrežama, Igor Kojić također je poželio sve najbolje poznatom estradnom menadžeru Softiću.

Moja sreća ❤ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojic (@severina)