NAKON 15 GODINA

Dobar razlog okupljanja ekipe 'Gospodara prstenova'

03.02.2017 u 07:01

Bionic
Reading

Iako bi mnogobrojni obožavatelji 'Gospodara prstenova' voljeli gledati njegov novi nastavak, to se, barem za sada, neće dogoditi. Ipak, petorica veličanstvenih iz filmske trilogije odlučila se na okupljanje, a dobar provod zabilježili su mobitelima i potom sve objavili na društvenim mrežama

Legolas, Frodo, Merry, Pippin i zgodni Aragorn ponovno su se okupili na jednom mjestu. Ta imena možda nekima ne znače ništa, no kada se uz njih spomene film 'Gospodar prstenova', čiji je prvi nastavak snimljen prije punih 15 godina, svi znaju o čemu je riječ. Na veliku žalost, razlog njihova okupljanja nije novi nastavak ovog popularnog filma, već jednostavno prijateljsko druženje koje je organizirao Legolas, odnosno Orlando Bloom.

Orlando Bloom podsjetio je svoje kolege kako se koriste luk i strijela

40-godišnji glumac, koji je u posljednje vrijeme u vezi s pjevačicom Katy Perry, odlučio se dobro provesti s ekipom s kojom ima nezaboravno filmsko iskustvo. Elijah Wood, Dominic Monaghan, Billy Boyd i Vigo Mortensen nisu dugo razmišljali bi li se odazvali ovom pozivu, a kako su se proveli pokazali su i na svojim Instagram profilima.

Legolas i Aragorn, odnosno Orlando Bloom i Viggo Mortensen

Na Instagram pričama Bloom je objavio i video, a na kojem se vidi odlična atmosfera među glumačkom družinom. Uvijek spremni za dobru zabavu, nisu to željeli propustiti niti ovoga puta, stoga su se skupili, a Orlando ih je potom prisjetio vremena kada su se služili mjesecima lukom i strijelom. Ovoga puta njih su zamijenile vilice.

They have a cave troll. @theoneringnet @electrice @boydbilly @orlandobloom @empiremagazine #squadgoals

Fotografiju objavljuje Dominic Monaghan (@dom_monaghan_)

Ekipa ponovno na okupu - večernji izlazak glumaca iz 'Gospodara prstenova'

My captain. My king. @theoneringnet @empiremagazine

Fotografiju objavljuje Dominic Monaghan (@dom_monaghan_)