PRVA IZJAVA

Jerko Leko prekinuo šutnju, evo što kaže o razvodu od Ive

26.01.2017 u 11:39

Bionic
Reading

Nakon što su se mediji raspisali o tome da se bivši reprezentativac, danas pomoćni trener NK Lokomotive Jerko Leko i ekonomistica i manekenka Iva Leko razvode te da se sportaš već odselio od s nje i sinova, samo za tportal Jerko Leko je kratko komentirao jučerašnje natpise o rastavi

'Nemam komentara, živimo normalan život, a zbog dobrobiti naše djece ne želimo obiteljske prilike iznositi u medijima', izjavio je za tportal Jerko Leko. Iz njegove izjave daje se zaključiti kako brak s lijepom Ivom ipak još nije gotov.

U svojim dosadašnjim javnim istupima Iva Leko uvijek je isticala kako uživa u obiteljskoj idili. 'Nema tu nekog prevelikog filozofiranja, ljudi se jednostavno nađu. Mislim da su u vezi jako bitni tolerancija, komunikacija, povjerenje i mnogo sitnih faktora koji se jednostavno moraju poklopiti. Naravno, dvije osobe moraju se voljeti i onda se stvari poslože, sve nekako dođe samo od sebe. To je nemoguće planirati, to je jednostavno sudbina', izjavila je ranije.

Par je započeo vezu 2008. godine, nekoliko mjeseci nakon što je tadašnji 28-godišnji igrač AC Monaca prekinuo vezu s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković. Iva i Jerko vjenčali su se nakon četiri godine veze u crkvi Sv. Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci, a s tada petomjesečnim sinom Carlosom i 300 uzvanika slavili su svoju ljubav u Golf&Country klubu.

Jerko Leko i Iva Šarić vjenčali su se krajem lipnja 2012.  godine

? #graben30

A photo posted by Iva Leko (@iva_leko) on

Posljednju zajedničku fotografiju Iva je objavila u sredinom listopada na svom profilu na Instagramu