NOVI POČETAK

Angelina Jolie ponovno u poslu, milijunski honorar će donirati

24.01.2017 u 15:48

Bionic
Reading

Čini se kako je lijepoj Angelini Jolie napokon ponovno krenulo u životu. Nakon što je s uskoro bivšim suprugom Bradom Pittom napokon dogovorila da detalji njihove brakorazvodne parnice i skrbništva nad djecom budu tajni, 41-godišnja glumica angažirana je kao zaštitno lice novog mirisa poznate kuće Guerlain, a zanimljivo je kako će svu zaradu donirati u humanitarne svrhe

Napokon jedna lijepa vijest vezana uz 41-godišnju slavnu glumicu Angelinu Jolie. Otkako je pokrenula brakorazvodnu parnicu od Brada Pitta, sve što se pisalo po medijima bilo je zapravo samo iznošenje detalja njihovog privatnog života, kao i konstantne teme o njezinoj premršavosti, pa potom i o tome da se izgladnjivanjem dovela do ruba te kako umire.

Ipak, otkako su se nedavno uskoro bivši supružnici dogovorili kako će od sada pa do završetka sudskog spora svi detalji oko brakorazvodne parnice i skrbništva nad djecom biti tajno, čini se da se nešto promijenilo. Tako je Angelina Jolie angažirana kao zaštitno lice novog Guerlainovog mirisa, pod nazivom Mon Guerlain, koji će se na tržištu pojaviti u ožujku.

2006. godine Angelina je snimila kampanju za Shiseido

Dugogodišnja humanitarka nije dugo razmišljala što će napraviti s honorarom, koji zasigurno nije malen. Predstavnici Guerlaina potvrdili su kako su u dogovoru s lijepom glumicom, cijeli njezin honorar od kampanje uplatiti u jednu od dobrotvornih udruga.

Još jedna glumica je nakon mučnog razvoda odlučila donirati dio novca. Iako ih zapravo nije sama zaradila, poput Angeline Jolie, Amber Heard će zahvaljujući sudskoj odluci od bivšeg supruga Johnnyja Deppa dobiti sedam milijuna dolara. Glumica je najavila kako ih neće zadržati za sebe već ih podijeliti Američkoj udruzi za ljudska prava i Dječjoj bolnici u Los Angelesu. Ipak, te novce će dobiti tijekom godine, i to od novca koji će Depp zaraditi na novom nastavku 'Pirata s Kariba' te od prodaje dijela svojeg vlasništva.

Razvodom od Johnnyja Deppa, Amber Heard dobiti će 7 milijuna dolara koje namjerava podijeliti potrebitima