MLADEN GRDOVIĆ

O sličnosti s Lukom Modrićem i zadnjoj prometnoj nesreći

24.01.2017 u 10:52

Bionic
Reading

Krajem prosinca Mladen Grdović ponovno je doživio prometnu nesreću svojim automobilom. Zadobio je lakše tjelesne ozljede i završio u bolnici Zadar gdje mu je sanirana rana na glavi. Zadarski pjevač napokon je ispričao što se dogodilo te večeri i kako je njegov Jaguar završio u ogradi kuće Božidara Kalmete u Arbanasima

'To je čista antipropaganda mene, jer me se već deset godina gnjavi. Ako sam okrznuo auto, okrznuo sam svoj, nisam nikome drugome napravio štetu nego samo sebi. Svi negdje fulamo, ali fala Bogu, živi smo i zdravi, nema nikakvih problema', izjavio je pjevač za 'Sve u šest' na RTL-u.

Mladen Grdović za svoje razbijene automobile do sada je platio više od 13 tisuća kuna, a bez vozačke je ostao tri puta. Objasnio je što se dogodilo te noći kad se zabio u ogradu Kalmetine kuće u zadarskim Arbanasima.

'Nisam vozio. Bio sam suvozač. Nisam htio nikakve izjave dati zato što je to bila jedna ogrebotina. To je bilo u kasnim jutarnjim satima, božićni praznici, ali ja nisam bio šofer. Nikad nikoga nisam ozlijedio, nikad nikoga nisam taknuo, ne volim voziti brzo, na cesti sam vrlo oprezan vozač', tvrdi pjevač. Dodao je kako je u životu do sada imao samo tri sudara, a kako će o zadnjoj eskapadi s automobilom cijelu istinu ispričati na sudu, kad se vrati iz Australije kamo je otputovao proteklog vikenda.

Bit će mu to 14. posjet Australiji, a ondje će održati devet velikih koncerata po cijelom kontinentu. 'Moram iskreno reći da se skrivam prve dane u hotelu. Pripremam se kao sportaš, kao Luka Modrić kad ide na neku najjaču utakmicu', rekao je Grdović.

Mladen je trenutačno na australskoj turneji