Prestigao Jaggera

Mel Gibson dobio deveto dijete, evo kako se zove

24.01.2017 u 11:36

Bionic
Reading

Partnerica 60-godišnjeg glumca i redatelja Rosalind Ross prošlog petka rodila je zdravog dječaka koji je dobio ime Lars Gerard

Kad je u pitanju Mel Gibson, nema tog pepela iz kojeg nije uspio uskrsnuti. Nakon razvoda, ljubavnih brodoloma, optužbe bivše partnerice za obiteljsko nasilje, skandala zbog kojih je bio nepoželjan u Hollywoodu, Gibson je danas opet među odabranima. Novim filmom 'Hacksaw Ridge' osvaja filmska priznanja smiješeći se u brk onima koji su prognozirali njegov neslavni kraj kao glumca i redatelja.

No to nije sve, sretan je Gibson i u privatnom životu. Njegova mlađahna odabranica rodila je prošlog petka njihovo prvo, a njegovo deveto dijete, sina kojeg su nazvali Lars Gerard. Sretnu vijest potvrdio je glasnogovornik Gibsona dodavši kako su mama i beba već kod kuće. Mel i Rossalind posljednji put su se pojavili u javnosti 8. siječnja na dodjeli Zlatnih globusa, a vijest da će postati roditelji otkrili su u rujnu prošle godine.

Gibson s prvom suprugom Robyn rastao 2006. nakon 26 godina braka u kojem su dobili sedmero djece. S ruskom pijanisticom Oksanom Grigorievom 2009. dobio je kćer Luciju. S bivšom sportašicom Rossalind Ross (26) vezu je započeo 2015., a razlika od 34 godine nije im bila nikakva prepreka.