HIT NA INTERNETU

Barron Trump se silno dosađuje, svijetu je to simpatično

23.01.2017 u 15:49

Bionic
Reading

Barron Trump opet je privukao pozornost, i to tijekom svečane inauguracije svog oca Donalda Trumpa. Plavokosom desetogodišnjaku koji je cijelo vrijeme stajao uz majku Melaniju ni ovog puta nije najbolje sjeo zamorni protokol, a njegovo dosađivanje i zijevanje ponovno su uhvatile kamere

Najmlađi nasljednik nije baš nešto bio impresioniran očevom inauguracijom na kojoj se ponašao opušteno i bez lažne uštogljenosti. Barron Trump nije se trudio sakriti to da mu je protokol zamoran te je pred kamerama - zijevao. Naposljetku se pribrao i odslušao govor do kraja, a zbog svog nonšalantnog ponašanja i ovaj put je pokupio sve simpatije javnosti i medija.

Isto se dogodilo i za vrijeme Trumpova pobjedničkog govora u listopadu prošle godine. Umorni dječak kolutao je očima, zijevao i izgledao zbunjeno na bini. Nije dugo trebalo da se netko dobro našali i da na snimku montira zvuk poznate uspavanke 'Twinkle, Twinkle, Little Star'.

Barron Trump zijeva na inauguraciji oca Donalda Autor: Youtube

Trumpov sin imao je još jednu zanimljivu epizodu. Dok se njegov bavio potpisivanjem prvih zakona, Barron se s nećakom, sinom polusestre Ivanke Tramp igrao skrivača ne mareći za važnost situacije.