PARIŠKI ŠIK?

Kendall Jenner Parizom se šetala u prozirnoj majici bez grudnjaka

23.01.2017 u 10:09

  • +8

Kendall Jenner

Izvor: Profimedia / Autor: tportal

Bionic
Reading

Revija slavnog Givenchyja, koju je nosila i Kendall Jenner, pala je sasvim u drugi plan nakon što je manekenka i sestra Kim Kardashian odlučila na večeru s prijateljicom Bellom Hadid otići u prozirnom bodiju ispod kojeg su se nazirale grudi. Pariz je Kendall iskoristila i za romantične šetnje sa svojim dečkom, reperom A$AP Rockyjem

U Pariz je stigla kako bi nosila reviju slavnog Givenchyja, no njezina šetnja gradom nije prošla nezamijećeno. No kao da bi itko drugačije i očekivao od nekog iz klana K.-J., odnosno sestre Kim Kardashian Kendall Jenner. Iako je Pariz ostao u gorkom sjećanju njezinoj starijoj sestri koja je prošle jeseni ondje opljačkana, Kendall se očito ne zamara time.

GIVENCHY

Fotografiju objavljuje Kendall (@kendalljenner)

Kendall Jenner u Parizu je nosila Givenchyjevu reviju

Iznenaditi je uspjela i ovoga puta. Pa umjesto da se priča o Givenchyju i slično, svi su se mediji raspisali o njezinoj odjevnoj kombinaciji za večeru s prijateljicom Bellom Hadid. Neobična kombinacija sastojala se od prozirnog bodija koji je nosila bez grudnjaka, no bradavice je prekrila naljepnicama u obliku crne zvijezde. Odjenula je bodi na crne hlače visokog struka i obula crne štikle koje se vežu oko zgloba i ispod kojih su provirivale mrežaste čarape, a sve je zaokružila neobičnom traper jaknicom s krznenim rukavima.

Prilično smjela kombinacija za večernji izlazak u Parizu

Moi is amazing @490tx

Fotografiju objavljuje Kendall (@kendalljenner)

Kendall Jenner s mlađom sestrom Kylie

U dnevnoj šetnji Parizom Kendall je uživala sa svojim novim dečkom A$AP Rockyjem. Dvadesetjednogodišnjakinja i 29-godišnji reper u vezi su nekoliko mjeseci, a iako se nisu držali za ruke, na licima im se moglo vidjeti koliko uživaju u zajedničkim trenucima. Ona je na Instagramu objavila i njegovu fotografiju na kojoj leži na krevetu u hotelskoj sobi, a potpisala je - 'sweetboy and all his sweetness'.

sweetboy and all his sweetness

Fotografiju objavljuje Kendall (@kendalljenner)

Na Instagramu je objavila fotografiju svog dečka u krevetu