TAJLANDSKA AVANTURA

Plivanje s delfinima je out, Rupčić se kupa sa slonovima

23.01.2017 u 11:19

Bionic
Reading

Hrvoje Rupčić s djevojkom, plesačicom Ivanom Rašperger, početkom siječnja zaputio se na još jednu egzotičnu avanturu. Ovoga puta njihovo odredište je bilo Tajland, odakle je redovito svoje pratitelje na Facebooku uveseljavao fotografijama i videosnimkama, a najviše su ih oduševile one na kojima se frontmen Cubisma kupa sa slonovima, ali i kako je izgledao njegov posljednji dan u Bankoku

Slonovi se smatraju tajlandskim nacionalnim simbolom i mnogi turisti jednostavno jedva čekaju ugrabiti priliku da se fotografiraju s njima.

Tako je bilo i s glazbenikom Hrvojem Rupčićem i njegovom djevojkom Ivanom Rašperger koji nisu htjeli propustiti priliku da sa slonovima uživaju u njihovoj kupanju i četkanju. Sve su naravno zabilježili kamerom, a perkusionist je posebno bio oduševljen druženjem sa slonovima. Jednog je nazvao svojim novim prijateljem.

Hrvoja su oduševili slonovi

Na svojoj zadnjoj avanturi po Tajlandu Hrvoje je s djevojkom Ivanom na motoru prolazio kroz brda, džunglu te, kako je napisao, po najljepšoj tajlandskoj moto ruti.

'Sada sam si malo umirio moto nervozu i prelomio vrijeme do proljeća kada će se i kod nas moći voziti, a jednu stvar sada sigurno znam. Ja se ovamo svakako vraćam', napisao je glazbenik u jednoj od svojih zadnjih objava prije povratka u Hrvatsku.

Zadnji dan u Bangkoku proveo je jedući bube, crve, žohare, zrikavce, skakavce i škorpione: