PRAVI ŠESTINČANIN

Bobu Sappu ispunili želju, a on raspametio Zagrepčane

23.01.2017 u 10:30

Bionic
Reading

Nakon što se dobro proveo u noćnom izlasku u Zagrebu, legendarni Bob Sapp pojavio se i na subotnjem spektaklu Munja Fighting Championship. To je bilo i za očekivati, jer je to i bio razlog njegova dolaska, no sve je iznenadio njegov izlazak u ring, u kojem se dva metra visok i 150 kilograma težak Sapp pojavio odjeven u vjernu repliku šestinske narodne nošnje, izrađene posebno za njega

Svjetska borilačka legenda, Bob Sapp, koji je ovog vikenda boravio u Zagrebu na borilačkom spektaklu Munja Fighting Championship, oduševio je publiku i borce kada je odjeven u tradicionalnu šestinsku narodnu nošnju izašao u ring. U vjernoj replici šestinske nošnje, koju mu je izradila dizajnerica replika narodnih nošnji, Diana Hunić, na svoj je poznati način, mašući rukama, pozdravio sve prisutne. 'Kada su mi organizatori predstavili ovu ideju nisam razmišljao niti trenutka. Od prve minute kada sam stigao u Zagreb želio sam isprobati nošnju koju je Diana izradila za mene! Ne mogu opisati koliko sam ponosan i počašćen da imam priliku obući nešto što pripada predivnoj hrvatskoj tradiciji. Ovo još jednom pokazuje čemu služe ovakvi sportski događaji poput MFC spektakla u Zagrebu, sport mora biti u ulozi promotora zemlje, grada u kojoj se natjecanja odvijaju, a ovo je jedna od rijetko najboljih promocija destinacije koju sam do sada vidio. Ovo je velika čast za mene', izjavio je Bob Sapp.

Sapp je izgledao simpatično, sa svojih dva metra i 150 kilograma, sa takozvanim škrlakom na glavi, odjeven u košulju, 'lajbek' i hlače s remenom, na kojem su bili izvezeni motivi šestinske narodne nošnje. Za uspomenu se fotografirao i sa samom dizajnericom, iako je zaboravio na jedan detalj - obući cipele, no to nikome nije zasmetalo.

Uoči subotnjeg spektakla, organizatori su Sappa izveli i u noćni provod, čime se ovaj oduševio. Osim treninga i medijskih nastupa, stigao je posjetiti frizera i obrijati glavu, kušati gastronomske specijalitete, posjetiti zagrebački rock klub Bikers Beer Factory gdje se zabavljao točeći i ispijajući pivo sa zgodnim konobaricama, a nije propustio niti odlazak na narodnjake u noćni klub Team.

Bob Sapp uživa u narodnjacima Autor: snimio čitatelj