NAKON DUGOG RAZMIŠLJANJA

Jennifer Aniston se vraća na tv ekrane

21.01.2017 u 19:14

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Aniston koja je proslavila ulogom u seriji 'Prijatelji' priznala je da ozbiljno razmišlja o povratku na televizijske ekrane

Televizijske serije posljednjih su godina hvaljenije i kvalitetnije od filmova, a sve se više holivudskih zvijezda, poput Oscarom nagrađenih Nicole Kidman, Reese Witherspoon i Matthewa McConaugheya, odlučuje za tv projekte što je donedavno bilo nezamislivo. 

O povratku na tv ekrane sad ozbiljno razmišlja i Jennifer Aniston koja se proslavila ulogom Rachel u kultnoj seriji 'Prijatelji'.  

'Puno sam razmišljala o tome. Na TV-u ima puno posla i tamo je kvaliteta. U ovom trenutku moje karijere želim biti dio prekrasnih priča, uzbudljivih likova, ali se pri tom i dobro zabaviti', rekla je glumica u intervjuu za časopis Variety.

Priznaje da je sve više privlači televizija u kojoj vidi još neke prednosti: 'Kad si u 20-ima odlazak od kuće je avantura, upoznavanje novih ljudi, novih krajeva u zemlji ili svijetu je strašno uzbudljivo. No, sad samo želim biti bliže svom domu i uživati u vremenu koje je preda mnom. A vrijeme brzo leti.  Iskustvo treba biti dobro iskustvo, nemam više vremena za deranje, ljute redatelje ili bilo čije tuđe loše ponašanje.' 

U intervjuu se dotakla i svog otvorenog pisma u kojem je, kako sama kaže, izbacila iz sebe sve ono što joj se nakupljalo zadnjih 15 godina.

'Savršeno sam sretna s tim gdje sam sad, a to treba poštovati. Naporno sam godinama radila da bi me se svelo na to jesam li ili nisam trudna. Jednostavno sam osjećala da moram sjesti, napisati nešto i  izbaciti sve iz sebe', rekla je Aniston.