IZRAZ LICA? NEPROCJENJIV

Neočekivan Melanijin poklon zbunio Michelle Obamu

21.01.2017 u 16:50

Bionic
Reading

Uoči same svečane inauguracije novi američki predsjednik Donald Trump i supruga Melania tradicionalno su posjetili u tom trenutku još uvijek aktualni predsjednički par Michelle i Baracka Obamu u Bijeloj kući. Melania je donijela i poklon za Michelle, plavu kutiju draguljarske kuće Tiffany&Co što je potpuno zbunilo sad već bivšu prvu damu

Da Michelle Obama nije očekivala poklon od Melanije Trump bilo je jasno u  trenutku kad joj je nova prva dama uručila plavu Tiffany kutiju.

Michelle Obama se na trenutak zbunila pokušavajući smisliti način gdje s njom jer ih je čekalo protokolarno zajedničko fotografiranje.

U pomoć je priskočio sad već bivši predsjednik Obama koji je uzeo kutiju iz ruku zbunjene supruge, rekao svima da pričekaju sekundu i ušao u Bijelu kuću kako bi odložio poklon.

Taj su trenutak snimile tv kuće, a fotografije su u obliku zabavnih memova preplavile društvene kaže, baš kao i video snimke.

Youtube Autor: Youtube

Još uvijek nije poznato što je Melania poklonila Michelle, ali se zato na društvenim mrežama zbijaju šale na taj račun.

Jedna od popularnijih je ona da je Melania u kutiji vratila govor koji je ukrala Michelle ili pak poruka na kojoj piše 'Odvedi me sa sobom'.

Darivanje prve dame na odlasku inače je tradicija, a Michelle Obama svojoj je prethodnici Lauri Bush 2009. poklonila kožni rokovnik i gravirano srebrno naliv pero. 

Poklon draguljarske kuće Tiffany&Co, čin se ako sasvim logičan izbor nove prve dame, budući da se dućan tog luksuznog brenda nalazi odmah do njezina doma u Trump Toweru. Navodno je i četvrto dijete Donalda Trumpa, mlađa kći Tiffany dobila ime baš po poznatoj draguljarskoj kući.